Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu fiul ei. ”Aș vrea să dau timpul înapoi”

13.01.2021, 13:30
Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu fiul ei. ”Aș vrea să dau timpul înapoi”
Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu fiul ei. ”Aș vrea să dau timpul înapoi”

Raluca Bădulescu a făcut mărturisiri despre relația pe care o are cu fiul său, Alex.

Raluca Bădulescu are un fiu care va împlini curând 18 ani. Vedeta a explicat în ce relații este cu băiatul său. ”Nu știu când au trecut anii, îmi amintesc fiecare moment când ne duceam în vacanțe cu el, când era mic, toate clipele din copilăria lui, și acum se apropie de majorat. Sunt atât de multe amintiri și atât de multe lucruri care mă leagă de el și atât de repede s-au derulat lucrurile încât nu știu cand au trecut 18 ani. Aș vrea să dau timpul înapoi, mi se pare ca fiecare moment petrecut împreună este atât de prețios. Pandemia aceasta ne-a ținut mai mult timp împreună, am avut ocazia să povestim mai mult, sa stăm mai mult. Deși el are activitățile lui, ca orice adolescent”, a spus Raluca Bădulescu pentru revista Viva.

”El este soarele întregii familii, este singurul copil din familia noastră, asa că noi, cu toții, gravităm în jurul lui… Alex este un copil fantastic. Absolut niciodată nu a creat niciun fel de problemă, și nu doar îl laud, ci e purul adevăr, confirmat de atât de multă lume. Are un anturaj minunat, stabil, aceeași prieteni de foarte mulți ani, cu care merge în vacante, se vizitează reciproc”, a mai spus vedeta.

Raluca Bădulescu, despre părinții săi

Raluca Bădulescu a făcut, recent, dezvăluiri despre părinții săi. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil” a afirmat că aceștia au fost mereu lângă ea, chiar și atunci când a mai greșit.

”Probabil au fost foarte multe nebunii pe care le-am făcut, ca majoritatea copiilor. Întotdeauna părinții noștri s-au străduit, dacă am mai greșit, să ne explice și să înțelegem unde am greșit, astfel încât să nu mai repetăm aceeași greșeală. Chiar dacă s-au supărat de unele alegeri pe care le-am făcut în viață – aici vorbesc mai mult despre mine, că sora mea a fost un model de urmat în viață – nu ne-au arătat lucrul asta, nu ne-au dojenit, ci ne-au indicat calea cea bună. Nu am cuvinte să le mulțumesc. Efectiv, viața mea a fost și este pavată de un drum de flori. Dacă am greșit cărarea, m-au luat de mâna cu blândețe și înțelepciune și m-au ghidat către acea cărare”, a declarat aceasta.

”Eu am rămas fata mamei și a tatălui, pe viață. Deși am 46 de ani, mă consider copilul părinților mei… Nu am cuvinte să le mulțumesc părinților pentru tot ceea ce fac și au făcut pentru mine. Am cei mai buni părinți din lumea asta pe care cineva și-i poate dori”, a mai declarat vedeta.

citește și...