VIDEO. Raluca Bădulescu, ceartă cruntă cu Cristina Șișcanu în semifinala ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

13.12.2020, 23:04
VIDEO. Raluca Bădulescu, ceartă cruntă cu Cristina Șișcanu în semifinala 'Bravo, ai stil! Celebrities'
Raluca Bădulescu, ceartă cruntă cu Cristina Șișcanu în semifinala 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Competiția ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ se apropie de marea finală! Concurente sunt din ce în ce mai stresate, iar jurații le critică ținutele pe ultima sută de metri. 

În semifinala de sâmbătă seară, 12 decembrie, Cristina Șișcanu s-a certat cu unul dintre cei trei jurați ai emisiunii, Raluca Bădulescu. Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit după ce Raluca nu i-a apreciat outfit-ul.

Raluca Bădulescu i-a desființat ținuta Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu a considerat că a avut o ținută bună în semifinală, însă Raluca Bădulescu i-a stricat toată buna dispoziție. Jurata i-a desființat ținuta Cristinei Șișcanu și s-a enervat când a văzut atitudinea concurentei.

‘Nu mai am nici chef de glume măcar. Vă spun sincer, concurente mai slab pregătite, ținute mai slabe că în seară asta nu am văzut în nicio Gala și în fiecare sezon s-a făcut această tema cu Aripi de Înger. Este o bătaie de joc, nu va respectați nici pe voi, nici publicul, ținuta este o mascaradă.

Tu arăți că la un carnaval foarte slab. Aveți și pretenții de celebrități. Ai avut noroc, până acum. Au fost concurente mai slabe decât tine. De câte vreme știați de acest concept? Niciodată, în viață asta, ținuta nu este bună. Sunt foarte dezamăgită, nu știu ce va urmă după tine. Văd că nu va pasă. Te-am jignit cu ceva? Eu fac comentarii de ținute de 20 de ani. Le-am văzut dezinteresul și la ea și la Oana Radu și n-am mai putut’, i-a spus Raluca Bădulescu Cristinei Șișcanu.

Cu nervi întinși la maximum, Cristina Șișcanu a tunat și fulgerat la adresa juratei de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

Cristina Șișcanu i-a răspuns într-un mod răutăcios Ralucăi Bădulescu

‘Trebuia să îmi suprimi acest noroc. Nu vin aici să va bateți voi joc de mine. Dacă nu am meritat să ajung aici, trebuia să mă eliminați până acum. Am avut ținute foarte bune și nu știu de ce nu mi le-ați punctat, nu știu din ce cauza.

Am fost carnea voastră de tun în foarte multe ediții. Dacă voi credeți că eu țin piept, n-aveți decât. M-ați transformat într-un om care se ceartă cu voi non-stop. trebuie să avem respect unul față de altul.

Eu nu am mai văzut vreun jurat la alte emisiuni TV să vorbească cum vorbiți voi. Mi-ai zis că la niciun eveniment monden din spațiul public, nu m-am îmbrăcat că lumea. Cu altă concurență, nu v-ați permite să faceți ce faceți cu mine’, a afirmat Cristina Șișcanu.

citește și...