Raluca Bădulescu, despre viața de după operația de micșorare a stomacului. ”Înainte, aveam 125 de kg”

08.02.2021, 11:24
Raluca Bădulescu, despre viața de după operația de micșorare a stomacului. ”Înainte, aveam 125 de kg”
Raluca Bădulescu, despre viața de după operația de micșorare a stomacului. ”Înainte, aveam 125 de kg”

Raluca Bădulescu a făcut declarații despre operația de micșorare a stomacului pe care a făcut-o cu ani în urmă și despre care susține că i-a schimbat viața.

Raluca Bădulescu a recurs la o operație de micșorare a stomacului în urmă cu câțiva ani.

Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil” are acum o siluetă de invidiat. despre cum s-a schimbat viața sa în urma intervenției respective a făcut Raluca Bădulescu declarații pentru revista Viva.

Raluca Bădulescu, despre viața de după operația de micșorare a stomacului. ”Kilogramele în plus aduc lucruri negative”

Înainte de operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu avea 125 de kilograme, iar ulterior a ajuns la 54 de kilograme.

„Această operație a fost un moment care mi-a schimbat viața în totalitate, în bine. Nu cred că există pacient care să fi trecut prin această operație și care să nu spună că este una dintre cele mai bune decizii luate vreodată. Pur și simplu, domnul doctor Copăescu a făcut o minune. Înainte, aveam 125 de kg, apoi am ajuns la 54 de kg. Asta era acum aproape 8 ani de zile. Este adevărat că am fluctuat în greutate; am avut și 60 și ceva. Este lucrul pe care îl recomand din tot sufletul tuturor persoanelor care au nevoie într-adevăr de acest lucru”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

Raluca Bădulescu a explicat că după intervenția respectivă analizele i s-au modificat. ”Dacă vedeți analizele mele înainte de acea operație și cele de după, păi sunt alt om. Deja, după 6 luni de zile se modifică total analizele. Apoi, cum alergi tu după un copil, cum te bucuri de o plimbare, când tu cari după tine 125 de kg?! Este foarte greu. Kilogramele în plus aduc lucruri negative, mai ales după trecerea anilor”, a mai spus aceasta.

citește și...