Iuliana Luciu, declarații despre viața sentimentală. Ce spune despre presupusa relație cu Cristi Mitrea

31.03.2021, 11:46
Iuliana Luciu, declarații despre viața sentimentală. Ce spune despre presupusa relație cu Cristi Mitrea
Iuliana Luciu, declarații despre viața sentimentală. Ce spune despre presupusa relație cu Cristi Mitrea

Iuliana Luciu a făcut declarații legate de viața sa sentimentală. Acesta a lămurit lucrurile după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Cristi Mitrea.

Iuliana Luciu a afirmat că nu are nicio relație în prezent, infirmând astfel zvonurile conform cărora ar avea o idilă cu Cristi Mitrea, tatăl copilului vedetei de televiziune Andreea Mantea. „Care relație? Nu am nicio relație în momentul de față. Cu oricine ies la o cafea, de sex masculin, în secunda doi zice lumea că am o relație. Eu trec așa de la o relație la alta în funcție de câte cafele beau pe zi. Și de asta prefer să ies mai mult cu fetele să nu le mai dau apă la moară”, a declarat Iuliana Luciu într-un interviu, potrivit spynews.ro.


„Dacă aș avea o relație nu m-aș afișa cu respectivul în tandrețuri, vai dragoste mare, să ne vadă toată lumea, nu, eu păstrez doar pentru mine”, a completat aceasta.

Iuliana Luciu a fost concurentă la ”Asia Express”

Iuliana Luciu și-a amintit de perioada în care a participat la emisiunea ”Asia Express”, moderată de Gina Pistol și difuzată de postul de televiziune Antena 1.

Margherita de la Clejani a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au fost nevoite să părăsească show-ul ”Asia Express” după ce fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a avut probleme de sănătate. Inițial, Iuliana Luciu trebuia să participe la emisiune alături de sora sa, Nicoleta. Iuliana Luciu și-a amintit de acea perioadă și povestit despre acea perioadă pentru doinitaoancea.ro.

“Povestea despre care le voi povesti nepoților (sper că o să ajung și acolo ?) este una pe care o trăiești o dată în viață. Aventura despre care vreau să vă povestesc este cea trăită la Asia Express. Pentru început ideea era să plec în aventura vieții mele alături de Nicoleta pe un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Din păcate, ne-am retras pe ultima sută de metri cu părere de rău. Am fost tristă și m-am gândit că nu o să mai am ocazia să trăiesc emoțiile show-ului… La un an după, am primit un telefon de la Producție și am fost întrebată dacă vreau să merg în următorul sezon. Eram atât de fericită că am rămas blocată preț de câteva secunde, după care am spus un DA clar și răspicat de parcă eram cerută în căsătorie. De data asta traseul era prin Sri Lanka și India, destinații care nu fuseseră niciodată pe lista mea de călătorie. Colega mea de această dată fiind Margherita”, a mărturisit Iuliuana Luciu.

citește și...