Ce se întâmplă cu emisiunea ”Asia Express”. ”Este posibil să fie o schimbare de ultim moment”

22.05.2020, 09:55
Ce se întâmplă cu emisiunea ”Asia Express”. ”Este posibil să fie o schimbare de ultim moment”
Ce se întâmplă cu emisiunea ”Asia Express”. ”Este posibil să fie o schimbare de ultim moment”

Pandemia de coronavirus ar putea afecta filmările pentru un nou sezon al emisiunii ”Asia Express”, difuzat de postul de televiziune Antena 1.

”Asia Express” este unul dintre cele mai de succes formate TV. Show-ul este difuzat de Antena 1 și este prezentat de Gina Pistol.

Filmările pentru un nou sezon al emisiunii ar putea fi afectate de pandemia de coronavirus care a paralizat întreaga lume.

Surse din Antena 1 au declarat, pentru click.ro, că s-ar putea suspenda acest concurs, anul acesta, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

“Se lucrează la tot felul de itinerarii, dar dacă nu se deschid granițele, nu ai cum să filmezi. Pregătirile și documentarea despre orașe, obiceiuri, mâncăruri și istorie durează foarte mult, trebuie să se ia legătura cu cei din țara respectivă, trebuie aprobări de la autoritățile din Asia. Este posibil să se decaleze filmările pentru 2020. Nu se renunță la idee, sunt niște contracte semnate. Este posibil să fie o schimbare de ultim moment, se duc negocieri cu vedetele ca să fie totul pus la punct”, au dezvăluit sursele respective.

”Asia Express” a avut trei sezoane

Show-ul ”Asia Express” a avut până acum trei sezoane. la emisiune au participat numeroase vedete din showbiz-ul românesc. Primul sezon al concursului a fost câștigat de echipa formată din cântărețele Raluka și Ana Baniciu. Cea de-a doua ediție a fost căștigată de echipa formată din CRBL și Oase, în timp ce la cea de-a treia ediție au ieșit câștigători chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, care au reușit să-i învingă în finală pe muzicianul Speak și pe iubita lui, Ștefania.

Ce spunea chef Sorin Bontea după ce a câștigat ”Asia Express”

Chef Sorin Bontea a transmis un mesaj impresionant după ce a câștigat, alături de Răzvan Fodor, finala show-ului ”Asioa Express” și a intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro.

”E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine. Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă”, spunea celebrul bucătar.

citește și...