De ce nu a mai apărut Nicoleta Luciu la TV. Sora sa, Iuliana Luciu, a explicat

21.09.2020, 16:02
De ce nu a mai apărut Nicoleta Luciu la TV. Sora sa, Iuliana Luciu, a explicat
De ce nu a mai apărut Nicoleta Luciu la TV. Sora sa, Iuliana Luciu, a explicat

Nicoleta Luciu a dispărut de ani buni din lumina reflectoarelor. Sora sa mai mică, Iuliana Luciu, a explicat care este motivul pentru care aceasta nu mai apare la TV.

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apre decât extrem de rar la TV.

Sora sa mai mică, Iuliana Luciu, a explicat care este motivul. Iuliana Luciu a fost invitată la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, acolo unde a fost întrebată de ce sora ei nu mai apare la televizor.

Iuliana Luciu a explicat că viața de mămică a patru copii îi ocupă foarte mult timp Nicoletei Luciu, însă și proiectele sunt destul de rare și nu ar avea unde să apară în acest moment.

Iuliana Luciu a mărturisit că împreună cu sora sa ar fi trebuit să participe la show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Iuliana Luciu a făcut echipă la ”Asia Express” cu Margherita de la Clejani.

”Trebuia să mergem în Asia Express, dar nu s-a mai întâmplat minunea. Și momentul ală rămânea istoria. Am fi câștigat 100%. Eu mă arunc cu capul înainte”, a afirmat Iuliana Luciu, potrivit spynews.ro.

Nicoleta Luciu, bătaie cu Ioana Ginghină într-un serial TV

În data de 12 septembrie, Nicoleta Luciu și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 40 de ani. Cu această ocazie, Ioana Ginghină a dat publicității mai multe imagini de la filmările pentru un serial, unde a jucat alături de Nicoleta Luciu și unde cele două s-au luat la bătaie, conform scenariului.

”Azi e ziua Nicoletei și n-am putut să nu-mi aduc aminte de prietenia noastră, dar și de bătaia din Marea Egee. Da, măi, ne-am păruit pe bune, că așa cerea personajul. ?
Nicoleta este o super femeie și o admir din tot sufletul! ❤️ La mulți ani, Nico! ?, a scris actrița Ioana Ginghină pe contul său de socializare.

 

citește și...