Ce a dezvăluit Iuliana Luciu despre Margherita de la Clejani, după ”Asia Express”. ”Nu aș mai face asta niciodată!”

25.05.2020, 12:14
Ce a dezvăluit Iuliana Luciu despre Margherita de la Clejani, după ”Asia Express”. ”Nu aș mai face asta niciodată!”
Ce a dezvăluit Iuliana Luciu despre Margherita de la Clejani, după Asia Express. ”Nu aș mai face asta niciodată!”

Margherita de la Clejani a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu.

Margherita de la Clejani, care a fost implicată în  acest weekend într-un accident de mașină în București, a fost în centrul atenției și la emisiunea ”Asia Express”, difuzată de Antena 1. Fiica Clejanilor a făcut echipă în sezonul 2 cu Iuliana Luciu.

Nevoite să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate ale Margheritei

Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au fost nevoite să părăsească show-ul ”Asia Express” după ce fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a avut probleme de sănătate.


“N-a jucat deloc teatru. Este în spital. Are o infecție la rinichi, cu care se pare că a venit de acasă, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea să plece acasă, căci ar însemna să facă transfuzie aici și ar fi mai bine să facă asta acasă, unde să fie alături de cei dragi”, spunea Gina Pistol, prezentatoarea show-ului, la vremea respectivă.

”Recunosc că nici eu nu am crezut-o”

După emisiune, Iuliana Luciu a vorbit despre problemele coechipierei sale, Margherita de la Clejani.

”Vreau să știți că Marga a fost cu adevărat la limita fizică. Recunosc că nici eu nu am crezut-o, pentru că deși era bolnavă, Marga se manifesta destul de zgomotos. Eu, de exemplu, când sunt bolnavă, nici “miau” nu pot să spun. Nu sunt medic și chiar nu aveam cum să evaluez pe moment starea ei reală de sănătate. Eu eram centrată pe concurs și îmi doream foarte tare să rămân în competiție.

Deși au existat tensiuni între noi, Marga nu este deloc un om rău, nu am simțit că a spus ce a spus din suflet, ea săraca era la limita puterilor. Este artistă, ea are alte calități, printre care o voce minunată, pentru care merită apreciată. Indiferent ce spun haterii, Marga are farmecul și hazul ei. Este adevărat că nu aș mai pleca cu ea la un astfel de drum, pentru că nu are rezistență fizică și psihică”, declara Iuliana Luciu.

Margherita a făcut accident cu mașina. Rezultat pozitiv la DrugTest

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

După incident, Margherita de la Clejani a făcut declarații năucitoare.

“Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Veneam de la terasă. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, eu sunt de la Hollywood”, declara Margherita de la Clejani după accident.

Viorica a stropit reporterii cu furtunul

După accidentul provocat de Margherita, Viorica de la Clejani s-a trezit cu repoterii la poarta casei și a reacționat violent. I-a stropit cu furtunul cu apă.

Ulterior, Ioniță de la Clejani a încercat să justifice gestul făcut de soția sa, dar și să explice ce a provocat accidentul Margheritei.

”Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică. Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul”, a spus Ioniță de la Clejani.

citește și...