Ipostaza incredibilă în care a apărut Victor Slav alături de fetița lui. ”Dacă fiica ta îți spune”

22.07.2021, 16:52
Ipostaza incredibilă în care a apărut Victor Slav alături de fetița lui. ”Dacă fiica ta îți spune”
Ipostaza incredibilă în care a apărut Victor Slav alături de fetița lui. ”Dacă fiica ta îți spune”

Victor Slav a apărut într-o ipostază extrem de haioasă alături de Sofia Natalia, fetița pe care o are din povestea de deragoste pe care a trăit-o cu Bianca Drăgușanu. Fostul prezentator de televiziune a postat imaginile respective pe contul său de socializare. ”Dacă fiica ta îți spune”, a comentat Victor Slav în mediul online.

Victor Slav este topit după fiica lui și a Biancăi Drăgușanu, împreună cu care încearcă să petreacă cât mai mult timp, ori de câte ori are ocazia.

Acesta le-a împărtășit fanilor săi din mediul online un moment adorabil.

Ipostaza incredibilă în care a apărut Victor Slav alături de fetița lui. Sofia Natalia i-a pus flori la urechi

Victor Slav a fost la o terasă în compania unui amic, iar Sofia Natalia ar fi avut grijă de look-ul lor. Ambii apar cu flori la urechi.

„Poți fi cel mai mare bărbat alpha, dar dacă fiica ta îți spune că ești o prințesă… Ești o prințesă!”, a fost descrierea făcută de Victor Slav în dreptul fotografiilor respective.

Ce a povestit Bianca Drăgușanu despre Victor Slav și fetița lor

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. Invitată recent la podcastul realizat de Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a afirmat că Sofia Natalia, fiica ei și a lui Victor Slav, își dorește să își vadă din nou părinții împreună.

“Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat ”mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui… Apoi ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice ”hai, pupați-vă”. Eu l-am pupat pe obraz și zice ”nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez”, a povestit Bianca Drăgușanu, potrivit click.ro.

citește și...