Ioana Simion și Ilie Năstase așteaptă divorțul, dar fac Paștele împreună. ”Cum oare să-l las singur?”

16.04.2021, 16:23
Ioana Simion și Ilie Năstase așteaptă divorțul, dar fac Paștele împreună. ”Cum oare să-l las singur?”
Ioana Simion și Ilie Năstase așteptă divorțul, dar fac Paștele împreună. ”Cum oare să-l las singur?”

Deși Ioana Simion și Ilie Năstase așteaptă divorțul, cei doi vor pestre sărbătorile pascale împreună.

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului trecut. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.  Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase se pare că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși cei doi așteapă divorțul, de Paște vor petrece împreună, după cum a dezvăluit Ioana Simion pentru click.ro.

”Da, aştept termen în procesul de divorţ, dar nu-l pot lăsa singur în această sărbătoare importantă”, a declarat Ioana Simion. “Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitudinea, sunt empatică faţă de el”, a mai spus aceasta.

Scandal monstru între Ilie Năstase și Ioana Simion la începutul lunii ianuarie

În data de 8 ianuarie a acestui an, Ioana Simion a sunat la 112 după ce Ilie Năstase a fost agresiv cu ea.

“Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, povestea Ioana Simion la vremea respectivă pentru sursa mai sus-menționată.

”Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, mai spunea ea.

citește și...