Ioana Ginghină are o soră pe care nu a cunoscut-o până acum. ”Ea nu știu cum arată”

21.05.2022, 12:20
Ioana Ginghină are o soră pe care nu a cunoscut-o până acum. ”Ea nu știu cum arată”
Ioana Ginghină are o soră pe care nu a cunoscut-o până acum. ”Ea nu știu cum arată”

Actrița Ioana Ginghină, în vârrstă de 44 de ani, făcut dezvăluiri despre familia sa la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Vedetra a mărturisit că are o soră pe care nu a cunoscut-o până acum. ”Ea nu știu cum arată… Sora e mai mare cu doi sau trei ani decât mine și nu o cunosc”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină e fiica antrenorului de sport Dan Ginghină. Vedeta nu e singurul copil al acestuia, din primul mariaj cu o româncă stabilită în America el are un băiat și din altă relație o fată, pe Dana Ginghină. Aceasta din urmă este sora vedetei, pe care însă nu a cunoscut-o până acum.

Despre sora pe care nu a cunoscut-o a făcut declarații Ioana Ginghină la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Ioana Ginghină are o soră pe care nu a cunoscut-o până acum. ”Știam despre el, despre soră nu știam, am aflat mai târziu”

„Mama e cu 12 ani mai tânără decât tata. Să știi că tata a mai fost căsătorit o dată, prima nevastă este în America, și între mine, între cele două căsătorii, a mai făcut o fată. Eu mai am o soră vitregă. Mai am și un frate în America, dar e din căsătorie. Am un frate vitreg, pentru că e al primei soții a tatălui meu. Țin legătura cu el, el e mai mare cu 8 ani decât mine și vorbim pe social media și ne-am văzut de două ori în viață, dar bătrâni, el avea vreo 30 și ceva de ani, eu vreo 20 și ceva de ani. Știam despre el, despre soră nu știam, am aflat mai târziu. Ea nu știu cum arată. Între soția din America și mama, tata a mai făcut un copil, fără să fie căsătorit, copilul poartă numele Ginghină. Sora e mai mare cu doi sau trei ani decât mine și nu o cunosc. La un moment dat eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă, nu am văzut cum arată sau cine e, și a zis: Ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină! Ce curios, că e rar numele Ginghină. Și tatăl ei e tot profesor de sport și o cheamă Dana Ginghină. Și apoi i-a căzut fața. Mi-ar fi plăcut să mă opresc, să o văd. Ea cumva trecuse pe stradă, nu am oprit”, a detaliat Ioana Ginghină, potrivit revistei Avantaje.

 

”Eu am mai adus vorba alor mei, dar mama se făcea că plouă, tata nu voia. Nu am căutat-o și cumva am aflat că tata s-a întâlnit cu mama fetei acum câțiva ani și pe fata ei o cheamă Roxana, deși e făcută înainte de Ruxandra (n.r.  fiica Ioanei Ginghină). Am zis că ce chestie că le cheamă aproape la fel. Am înțeles că sora e în Germania acum. Eu am înțeles că femeia cu care a fost tata avea familie sau avea soț sau ceva de genul și cumva el a plătit pensie alimentară, dar nu s-a vrut ca el să facă parte din familie, că ea mai avea copii, soți. Deci tata nu a fost tată efectiv. D-asta cred că tata nici nu s-a băgat… Mi-ar plăcea să ne cunoaștem. Eu am înțeles că ea stă în Germania. Nu știu dacă e măritată, poate nu mai e Ginghină. Tata nu are un contact, nu are nimic”, a mai povestit actrița.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori

În prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Gabriel Coveșeanu este căsătorit cu Florentina. Cuplul are împreună doi băieți. Acesta este cel de-al doilea mariaj al lui Cove. Actorul a mai fost căsătorit cu Maria Movileanu.

Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să se separe de partenera sa. Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

citește și...