Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația cu Cove. ”Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă”

18.05.2022, 15:37
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația cu Cove. ”Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă”
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația cu Cove. ”Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă”

Actrița Ioana Ginghină, în vârrstă de 44 de ani, a vorbit despre relația sentimentală pe care a avut-o cu prezentatorul de televiziune Gabrile Coveșeanu, cunoscut drept Cove,  în vârstă de 47 de ani. Cei doi au format un cuplu timp de un an. Ioana Ginghină a dat detalii despre relația lor la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

În prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Gabriel Coveșeanu este căsătorit cu Florentina. Cuplul are împreună doi băieți. Acesta este cel de-al doilea mariaj al lui Cove. Actorul a mai fost căsătorit cu Maria Movileanu.

Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începuutl anilor 2000. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să se separe de partenera sa. Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația cu Cove. ”I-am zis că nu merge, nu știu ce”

La podcastul lui Cătălin Măruță, Ioana Ginghină a făcut declarații despre relația pe care a avut-o cu Cove.

„Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: ”Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat”. Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. Cove m-a ajutat foarte mult, că mi-a renovat apartamentul (în care s-a mutat Papadopol) în perioada aia. Era colegul meu de la teatru. (…) Relația a fost un an de zile. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el. Nu ne-am certat niciodată, a fost o înțelegere din aia 100%”, a povestit Ioana Ginghină, potrivit click.ro.

citește și...