Ioana Ginghină, detalii uluitoare despre noul iubit! ‘Sunt îndrăgostită’

28.02.2020, 12:21
Ioana Ginghină, detalii uluitoare despre noul iubit! 'Sunt îndrăgostită'
Ioana Ginghină, detalii uluitoare despre noul iubit! 'Sunt îndrăgostită'

Ioana Ginghină a reușit să treacă peste divorțul de Alexandru Papadopol, iar acum iubește din nou! Actrița a fost invitată în emisiunea ‘Star Matinal’, unde a făcut și primele declarații despre noul ei partener.

Ioana Ginghină, detalii uluitoare despre noul iubit! ‘Sunt îndrăgostită’

Ioana Ginghină a recunoscut că este îndrăgostită, dar a refuzat să spună cum îl cheamă pe bărbatul care o face fericită acum.

‘Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri’, a declarat vedeta la Antena Stars.

Ea a explicat că perioada separării de tatăl fiicei sale a făcut-o mai puternică.

‘Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart’, a mai adăugat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 12 ani de mariaj, din care a rezultat o fată, Ruxandra. La câteva luni de la divorț, Papadopol și-a refăcut viața cu actrița Adriana Irimescu.

‘M-am obişnuit cu ideea. De cinci luni eu sunt singură. Am văzut că pot să mă descurc, am văzut că e toul bine, că nu a murit nimeni dintr-un divorţ. Am văzut că pot să fac faţă. Îţi dai seama că la divorț apar tot soiul de frici. Aoleo, cum o să mă descurc de acum înainte, de una singură! Adică nu-i problema neapărat că hai că nu pot să trăiesc fără el’, spunea actrița, la 5 luni de la despărțire.

citește și...