Întâmplările prin care a trecut Daniela Gyorfi la evenimente. ”Am cântat odată la un restaurant și mi-au scos firele. M-au sabotat”

21.07.2022, 15:56
Întâmplările prin care a trecut Daniela Gyorfi la evenimente. ”Am cântat odată la un restaurant și mi-au scos firele. M-au sabotat”
Întâmplările prin care a trecut Daniela Gyorfi la evenimente

Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a povestit despre câteva dintre întâmplările mai puțin plăcute prin care a trecut la evenimentele la care a participat de-a lungul anilor. Vedeta nu a fost ocolită de tot felul de probleme. ”Am cântat odată la un restaurant și mi-au scos firele. M-au sabotat”, a dezvăluit artista.

De-a lungul anilor, Daniela Gyorfi a fost invitată să cânte la tot felul de evenimente.

Vedeta a mărturisit, pentru wowbiz.ro, că a avut parte și de întâmplări mai puțin plăcute.

Întâmplările prin care a trecut Daniela Gyorfi la evenimente. ”Când au văzut că mă întind cu dedicații, pur și simplu mi-au scos tot din priză și nu am mai avut la ce să mai cânt”

”Mi s-au întâmplat tot felul de lucruri. Eu neavând stație, te fac la putere, la microfoane. Am cântat odată la un restaurant și mi-au scos firele. M-au sabotat, să ți se întâmple asta e o chestie foarte nasoală. Tu ca artist te duci și cânți pe sunetul lor și probabil se gândesc că au dat mulți bani și te carotează. Nu știi ce gândesc oamenii”, a povestit Daniela Gyorfi.

”De Revelion, dimineața, am fost la o mare petrecere, la niște fotbaliști și cânta o formație și eu trebuie să am program de jumătate de oră. Când au văzut că mă întind cu dedicații, pur și simplu mi-au scos tot din priză și nu am mai avut la ce să mai cânt”, a mai spus artista.

Daniela Gyofi formează un cuplu cu George Tal

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Daniela Gyorfi a făcut declarații despre relația sa cu George Tal și a explicat care este motivul pentru care nu s-au căsătorit, deși au fost de două ori la un pas de a ajunge la altar.

„Nu că nu mai cred (n.r. în căsătorie). Un act, când ești tânăr, când se așază lucrurile și merg de la sine este ok, dar noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim. Prima oară a fost cu divorțul lui, nu a putut pentru că era căsătorit în Germania și divorțând acolo ne-a trebuit un act mai special și am ratat când voiam noi să ne căsătorim. A doua oară s-a îmbolnăvit mama și nu am crezut de cuviință, apoi s-a născut Maria și ca să nu ne certăm și să fie familia fericită am decis să o cheme pe Maria și Gyorfi și Tal ca să fie toată lumea împăcată pentru că nu renunțam și nu renunț la numele meu. Cine a spus că vreau să mă căsătoresc? Nu, asta nu înseamnă că nu cred în căsătorie. Ba da, eu cânt foarte mult la nunți și atât de mult mă bucur atunci când văd oamenii că se căsătoresc și cred în asta. Se duc la biserică, se duc la starea civilă”, a declarat Daniela Gyorfi.

„Nu îmi este frică de un act, dar dacă mă întrebați acum vă spun că nu mai vreau, sunt bine așa cum sunt cu George, suntem ok. Acum, ca să fiu foarte sinceră, nu neapărat că îmi e frică de un divorț, dar…Din prima mea căsătorie am învățat ceva, că un act nu prea te leagă și atunci, nu știu, ne este bine așa cum suntem. Nu simt nevoia, poate la biserică, deși el e catolic și eu ortodoxă, să zic că ne-am duce, dar așa, să mă cheme pe mine Tal, nu vreau”, a completat artista.

citește și...