În ce și-a investit Brigitte Pastramă banii. ”A costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate”

29.09.2022, 16:14
În ce și-a investit Brigitte Pastramă banii. ”A costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate”
În ce și-a investit Brigitte Pastramă banii

Brigitte Pastramă, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit ce achiziți de lux a făcut în ultima perioadă de timp. Vedeta a spus ș sumele pe care le-a cheltuit. ”A costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate”, a declarat partenera de viață a lu Florin Pastramă despre achizițiile pe care le-a făcut.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la show-ul ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, după care s-au căsătorit.  În data de 2 iunie 2022, Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează de cel care îi este partener de viață. Dacă vedeta a făcut declarații despre separare, Florin Pastramă a preferat să păstreze discreția. Acum, cei doi s-au împăcat și sunt din nou împreună. La începutul verii, Brigitte Pastramă a trecut prin momente dificile din cauza unor prrobleme de sănătate. În urma investigațiilor, vedeta a aflat că are un început de diabet tip 2, iar ulterior a suferit o intervenție chirgicală, însă acum starea vedetei este una foarte bună, după cum a mărturst vedeta pentru click.ro. ”Da, am avut o operație pentru că am avut problemă la o glanda pe stomac. Acum trei luni m-am operat la medicul Copaescu. Eu am avut diabet tip 2 de la COVID. Mi s-a dereglat glanda, aveam glicemia uneori 100 alteori 300, tensiune dereglată și colesterolul deosebit de mare, totul de la glandă. Mi se făcea rău. Medicul a decis să mă opereze. Intervenția a durat 5 ore, mi-a scos stomacul, l-a tăiat apoi l-a băgat la loc. Să nu se considere că a fost o operație de micșorare de stomac, Doamne ferește! Florin nu a fost lângă mine atunci, m-am descurcat singură”, a declarat vedeta.

În ce și-a investit Brigitte Pastramă banii.  ”Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro”

Pentru aceeași sursă, Brigitte Pastramă a dezvălut și ce achiziții a făcut în ultima perioadă de tiimp. Aceasta și-a cumpărat o casă în Dubai, dar și un bolid de luc, un Porsche de 150.000 de euro. ”Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună. Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din Romania. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata”, a spus vedeta despre casa din Dubai.

Despre mașina cea nouă, vedeta a explicat: ”Era o achiziție pe care mi o doream de mult și a venit acum. Am terminat un leasing și am luat un altul, am trei mașini acum. Poate trimit una chiar în Dubai. Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro. E normal că dacă muncești atât să-ți faci și cadouri. Știi la cât am plecat de la lucru azi? Am muncit țoată noaptea și la 6 dimineața am plecat spre casă. Am dormit doar 3 ore”.

citește și...