Brigitte Pastramă, după împăcarea cu Florin Pastramă. ”Eu nu am vrut niciodată să mă despart de el, am vrut doar să îl sperii că să nu mai facă ce făcuse”

16.07.2022, 12:41
Brigitte Pastramă, după împăcarea cu Florin Pastramă. ”Eu nu am vrut niciodată să mă despart de el, am vrut doar să îl sperii că să nu mai facă ce făcuse”
Brigitte Pastramă, după împăcarea cu Florin Pastramă

Brigitte Pastramă, în vârstă de 45 de ani, a fost la un pas să se despartă de Florin Pastramă, în vârstă de 42 de ani, însă cei doi au reușit să treacă peste probleme și formează din nou o familie. Bruneta a explicat ce a determinat-o să se împace cu partenerul său de viață. ”Eu nu am vrut niciodată să mă despart de el, am vrut doar să îl sperii că să nu mai facă ce făcuse”, a spus aceasta.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la show-ul ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, după care s-au căsătorit.  În data de 2 iunie 2022, Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează de cel care îi este partener de viață. Dacă vedeta a făcut declarații despre separare, Florin Pastramă a preferat să păstreze discreția.

Acum, cei doi s-au împăcat și sunt din nou împreună. Despre împăcarea cu Florin Pastramă a făcut Brigitte declarații pentru click.ro.

Brigitte Pastramă, după împăcarea cu Florin Pastramă. ”Viața noastră este o lună de miere!”

”Am suferit o operație, pentru că aveam glicemia foarte mare și a trebuit să mă operez. Am fost singură în spital, am slăbit 12 kilograme în urma acestei intervenții, pentru că așa e, nu mai pot să mănânc și nu prea am ce. Și acolo, în spital, a treia zi după operație, la ora 4.35 dimineața, am visat și m-am trezit așa că o mână scria pe tavan: ”Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă!”. Am zis că asta este voia lui Dumnezeu, sută la sută. La 2-3 săptămâni după aceea am reluat relația cu Florin, am așteptat să lucreze Dumnezeu, nu oamenii”, a declarat Brigitte Pastramă pentru sursa mai sus-menționată.

„Mulțumesc Domnului Iisus, suntem foarte bine! Mai bine ca oricând. Da, viața noastră este o lună de miere! Eu nu am vrut niciodată să mă despart de el, am vrut doar să îl sperii că să nu mai facă ce făcuse. Nu o să-mi mai fac planuri din astea, că nu sunt bune. Chiar nu sunt bune! Îmi doresc ca Dumnezeu să ne binecuvânteze cu pace, cu înțelepciune, cu un copil, cu o familie fericită! Relația noastră este extraordinar de bine, este mai bine decât înainte!”, a adăugat vedeta.

citește și...