Ce spune Florin Pastramă despre divorțul de Brigitte. ”Tot ce spune ea e adevărat, da?!”

04.07.2022, 13:13
Ce spune Florin Pastramă despre divorțul de Brigitte. ”Tot ce spune ea e adevărat, da?!”
Ce spune Florin Pastramă despre divorțul de Brigitte

Brigitte și Florin Pastramă au auns la separare după trei ani de mariaj. relația din tre cei doi a fost dintotdeauna una cu năbădăi. Florin pastramă a făcut primele declarații despre divorțul de Brigitte, în vârstă de 45 de ani. ”Tot ce spune ea e adevărat, da?!”, a comentat Florin Pastramă despre separarea de Brigitte.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la show-ul ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, după care s-au căsătorit.

Însă, după trei ani, căsnicia lor s-a destrămat. În data de 2 iunie 2022, Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează de cel care îi este partener de viață. Dacă vedeta a făcut declarații despre separare, Florin Pastramă a preferat să păstreze discreția. Acum, acesta a făcut câteva comentarii despre ruptura dintre el și Brigitte pentru click.ro.

Ce spune Florin Pastramă despre divorțul de Brigitte. ”Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate!”

 

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?!”, a declarat Florin pastramă pentru sursa anterior citată.

”După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a adăugat partenerul de viață al lui Brigitte.

Brigitte l-a cunoscut pe Florin Pastramă la emisiunea ”Ferma”

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut pe durata participării la emisiunea ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, unde ambii au fost concurenți. Vedeta și-a amintit despre momentul în care a început povestea de dragoste cu Florin Pastramă.

”În Ferma l-am cunoscut. Nu-mi pare rău că am participat. Mai important este unde l-am cunoscut. L-am cunoscut în proiectul Ferma. Nu regret pentru că acest proiect m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care pe mine mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii. A fost un nou început pentru mine. Acolo l-am cunoscut. E drept că la momentul acela, trei luni de zile, nu am avut telefon, nu am avut informație, nu am avut internet. Nu am știut cine este Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulți decât trebuia să-i fac. Dar acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem. Lucrăm cu ce este. Păi ce să fac?… Suntem unde suntem, nu este așa de ușor. Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarte-foarte greu… El a fost unicul dintre colegii mei care a avut încredere în mine”, a declarat Brigitte Pastramă la o emisiunea de televiziune.

citește și...