Brigitte și Florin Pastramă divorțează după trei ani de mariaj. ”M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

03.06.2022, 12:45

Brigitte și Florin Pastramă divorțează după trei ani de mariaj. După ce relația a avut parte de multe suișuri și coborâșuri, multe despărțiri și împăcări, de data asta decizia a fost luată. Fosta soție a lui Ilie Năstase a vorbit despre motivele care au dus la despărțire. ”M-am săturat să trăiesc în scandaluri”.

În ultimii trei ani, celebrul cuplu a avut un mariaj extrem de controversat.

Bruneta a apărut, joi seară, la un eveniment monden care a avut loc în București, unde a confirmat divorțul este chiar soția lui Florin Pastramă. Bruneta a declarat că s-a săturat să trăiască în scandaluri și să-i fie pătată imaginea. Cei doi vor divorța la notar.

”M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, în exclusivitate pentru Click.

De-a lungul relației lor au existat mai multe conflicte. Soțul vedetei a fost acuzat de violență domestică în mai multe rânduri, . În luna iulie 2020, a avut loc un incident în shaormeria pe care cei doi o dețineau. Florin a fost violent cu soția sa.

”Am ajuns să fiu batjocorită”

Câteva luni mai târziu, un alt incident s-a petrecut în parcarea unui supermarket când, Florin a trântit-o la pământ și lovită de soțul ei.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a povestit Brigitte, la vremea aceea.

citește și...