Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Brigitte Pastramă. ”Am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită”

25.09.2022, 13:41
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Brigitte Pastramă. ”Am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită”
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă, în vârstă de 45 de ani, a trecut prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Vedeta a dat detalii despre situația extrem de neplăcută prin care a trecut. ”Am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită”, a mărturisit Brigitte Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la show-ul ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, după care s-au căsătorit.  În data de 2 iunie 2022, Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează de cel care îi este partener de viață. Dacă vedeta a făcut declarații despre separare, Florin Pastramă a preferat să păstreze discreția. Acum, cei doi s-au împăcat și sunt din nou împreună.

La începutul verii, Brigitte Pastramă a trecut prin momente dificile din cauza unor prrobleme de sănătate. În urma investigațiilor, vedeta a aflat că are un început de diabet tip 2, iar ulteriorr a suferit o intervenție chirgicală. Acesta a povestit, pentru spynews.ro, prin ce a trecut. ”Mi s-a dereglat o glandă care e pe stomac, am avut glicemia foarte mare, peste 300. Am avut două variante, fie să fac tratament, fie să mă operez. Se numește început de diabet tip 2”, a spus ea.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Brigitte Pastramă.  ”Nu mai mănânc ardei, la ce speritură am tras la trei săptămâni de la operație”

”M-am operat, mi s-a scos glanda, iar acum sunt foarte bine. Una dintre efectele unei astfel de operații e faptul că o lună de zile nu poți să mănânci, pentru că ți se scoate o bucățică din stomac și ți se captează. Poți să mănânci doar anumite vitamine și piureuri. Eu am încercat să mănânc salată de vinete care arăta ca un piure și am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită. N-am voie vinete, ceapă, maioneză, nici acum nu mănânc că m-am speriat foarte tare. Nu mai mănânc ardei, la ce speritură am tras la trei săptămâni de la operație”, a detaliat Brigitte Pastramă.

”Mă simțisem foarte rău și am ajuns la urgență, eu am crezut că pot să mănânc orice dacă e mixat. Am avut valorile foarte proaste ale pancreasului, mi-au făcut niște ecografii, mi-au spus să nu mai mănânc prostii din astea, ci să mănânc ceea ce mi se dă pe etape”, a adăugat aceasta.

citește și...