În ce relații a rămas Rona Hartner cu Herve Camilleri după divorț. ”Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat”

21.11.2021, 16:34
În ce relații a rămas Rona Hartner cu Herve Camilleri după divorț. ”Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat”
În ce relații a rămas Rona Hartner cu Herve Camilleri după divorț. ”Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat”

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre fostul său soț, francezul Herve Camilleri, de care a divorțat recent. Artista a explicat care este în prezent relația cu cel care i-a fost partener de viață. ”Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat”, a mărturisit Rona Hartner în cadrul unui interviu.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru impact.ro, Rona Hartner a vorbit ce relație este în prezent între ea și cel care i-a fost partener de viață până de curând.

În ce relații a rămas Rona Hartner cu Herve Camilleri după divorț.  ”Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura”

Rona Hartner a mărturisit că ea și Herve Camilleri au rămas prieteni și că vorbesc regulat la telefon.

”Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, aşa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista şi fără bărbat, fiindcă au existat în viaţa mea şi asemenea perioade, în care am fost mai mult singură. Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi faptul că am fost binecuvântaţi în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Şi amândoi considerăm că acest lucru are şi va avea pe termen lung o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul”, a declarat Rona Hartner pentru sursa citată anterior.


Actrița a afirmat că și perioada pandemiei le-a afectat căsnicia: ”Nu ştiu dacă fără aceste vremuri ciudate căsnicia noastră nu ar fi supravieţuit, poate, mai mult! Cert este că ne-au lipsit amândurora concertele. Ba chiar foarte tare! Poate spectacolele, întâlnirile cu publicul, erau un liant care ne unea foarte tare, care ne punea în faţa unui alt stil de viaţă. Or, asta ne-a lipsit poate prea mult şi cine ştie cât de tare ne-a influenţat decizia finală? Nu cred că vom afla vreodată!”.

citește și...