În ce investește banii Răzvan Simion. ”Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac”

31.07.2022, 12:40
În ce investește banii Răzvan Simion. ”Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac”
În ce investește banii Răzvan Simion

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, în vârstă de 41 de ani, a spus ce face cu banii. Acesta a explicat în ce anume investește cele mai mari sume. ”Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac”, a mărturisit co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1.

Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1, a avut o relație cu cântăreața Lidia Buble. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani.  Răzvan Simion are un mariaj la activ. Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

În cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Răzvan Simion a explicat ce anume îi place să facă cu banii și în ce investește cel mai mult.

În ce investește banii Răzvan Simion. ”Am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe”

„Ca să fiu egoist spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, a declarat Răzvan Simion, potrivit spynews.ro.

„Din fiecare vacanță am venit cu un bagaj de experiențe. Îmi place foarte mult Italia și tragem des acolo, căci acolo știu cum merg lucrurile și îmi e ușor să mă învârt. În Bali m-aș întoarce veșnic, doar nu în august acum pentru că s-au scumpit foarte tare biletele de avion”, a adăugat prezentatorul de televiziune.

citește și...