În ce investește banii Lidia Buble. ”Nu mă arunc neapărat așa despletită, cum zic eu”

14.06.2022, 17:11
În ce investește banii Lidia Buble. ”Nu mă arunc neapărat așa despletită, cum zic eu”
În ce investește banii Lidia Buble. ”Nu mă arunc neapărat așa despletită, cum zic eu”

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit, la emisiunea online prezentată de Alexandra Ungureanu, în ce obișnuiește să își investească banii. Artista a explicat că este preocupată de imaginea sa, însă nu aruncă cu banii, ci este foarte atentă. ”Nu mă arunc neapărat așa despletită, cum zic eu”, a declarat vedeta.

Lidia Buble a fost prezentă în în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, unde a declarat că îi place să investească bani în imaginea ei.

Cu toate acestea, cântăreața a mărturisit că evită să arunce cu bani pe obiecte vestimentare extravagante.

În ce investește banii Lidia Buble. ”Sunt chestiile alea foarte extravagante care sar în ochi și pe care nu ai cum să le porți de zece ori”

„Îmi place să investesc pe partea asta de imagine, dar nu mă arunc neapărat așa despletită, cum zic eu. Nu prea îmi place să iau chestiile de sezon. Știi, chestiile alea care țin doar un sezon. Sunt chestiile alea foarte extravagante care sar în ochi și pe care nu ai cum să le porți de zece ori pentru că o să zică lumea: „bă, dar fata asta nu are decât bluza asta? Numai în asta se îmbracă?” și atunci încerc să iau chestii cât mai simple pentru a le putea combina cu cât mai multe ținute”, a declarat Lidia Buble la emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, potrivit tvmania.ro.


„Am și care sunt mai ieftine, am și pantofii care costă un milion, am și pantofi care costă… Nu vreau să zic, că nu prea îmi place, dar am și pantofi care sunt suficient de scumpi”, a adăugat artista.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii – 11. Cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

În ceea ce privește viața sentimentală, după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre un actor de origine cubaneză, Harlys Becerra. Însă povestea de dragoste dintre cei doi s-a destrămat. Ulterior, Lidia Buble a fost surpinsă alături de un alt bărbat, Horațiu Nicolae.

citește și...