Imagine rară cu Oana Roman când era mică. ”Tare dor îmi e să mă simt copil fără griji”

01.06.2022, 15:13
Imagine rară cu Oana Roman când era mică. ”Tare dor îmi e să mă simt copil fără griji”
Imagine rară cu Oana Roman când era mică. ”Tare dor îmi e să mă simt copil fără griji”

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, a dat publicității o fotografie cu ea așa cum arăta pe vremea când era doar o copilă. De asemenea, vedeta a postat și o fotografie cu fiica ei și a lui Marius Elisei, Isabela, la aceeași vârstă. ”Tare dor îmi e să mă simt copil fără griji”, a fost mesajul transmis de Oana Roman în mediul online.

Oana Roman a ținut să marcheze Ziua Copilului, 1 Iunie, pe contul ei de socializare.

Fiica Miorei Roman și a lui Petre Roman, fostul premier al României, a dat publicității o fotografie din vremea copilăriei.

Imagine rară cu Oana Roman când era mică.  ”Eu și Isa cam la aceeași vârstă”

În imaginea postată pe Facebook, Oana Roman apare așa cum era mică, o fetiță extrem de simpatică. Vedeta a postat și o fotografie cu fiica sa, Isabela.

”La mulți ani copii! Am fost și eu copil și tare dor îmi e sa ma simt copil fără griji. La mulți ani iubita mea minunată. Eu și Isa cam la aceeasi vârstă. Semănam nu?”, a notat Oana Roman în deptul imaginilor.

Cum a început povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Vedeta a dezvăluit, în mediul online, cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții. După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin”, a scris Oana Roman pe Facebook.

 

”Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul asta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim! ❤”, a completat aceasta.

citește și...