Imagine rară cu fata cea mare a lui Cabral. Cum a pozat alături de mama sa, Luana Ibacka

10.04.2022, 11:38
Imagine rară cu fata cea mare a lui Cabral. Cum a pozat alături de mama sa, Luana Ibacka
Imagine rară cu fata cea mare a lui Cabral. Cum a pozat alături de mama sa, Luana Ibacka

Prezentatorul de televiziune Cabral, în vârstă de 44 de ani, are trei dopii din două mariaje diferite. Prima soție a acestuia, Luana Ibacka, a dat publicității o fotografie rară cu fiica lor, Inoke, care este o tânără foarte frumoasă.Imaginea este însoțită de unm esaj emoționant transmis de mama lui Inoke, Luana Ibacka.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat că a ales numele Tiago pentru fiul său și al actualei sale soții, Andreea Ibacka.

Pe contul ei de pe o rețea de socializare, Luana Ibacka, prima soție a lui Cabral, a postat o fotografie rară cu fiica lor, Inoke. În imagine, Inoke apare alături de mama sa, ambele radiind de fericire una în prezența celelilalte.

Imagine rară cu fata cea mare a lui Cabral. ”Ești perfectă”

”Ca parinte… nu ai invatator in viata, mai bun, decat propriul copil. Am invatat T O T cu ea. De un an… dorul…”, a scris Luana Ibacka în dreptul fotografiei.

”Pentru un zambet de al ei as inconjura pamantul. Te ♥️, esti perfecta!”, a completat aceasta.

Inoke, supărată pe Cabral

În urmă cu ceva timp, Cabral a declarat că fiica sa cea mare nu vorbește cu el. „Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacție însă, ea e în perioada aceea dificilă. Așteptăm!”, spunea Cabral.

”Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka… Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva”, a declarat Luana Ibacka pentru playtech.ro.

citește și...