Luana Ibacka reacționează după ce Cabral a spus că nu vorbește cu fiica lor. ”Ne dorim să fim lăsate naibii în pace”

05.06.2021, 12:39
Luana Ibacka reacționează după ce Cabral a spus că nu vorbește cu fiica lor. ”Ne dorim să fim lăsate naibii în pace”
Luana Ibacka reacționează după ce Cabral a spus că nu vorbește cu fiica lor. ” Ne dorim să fim lăsate naibii în pace”

Luana Ibacka, prima soție a lui Cabral, a reacțioonat vehem ent după ce acesta a afirmat că nu vorbește cu fiica lor, Inoke.

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

La o emisiune de televiziune, Cabral a afirmat că fiica sa cea mare, Inoke, știe că urmează să devină din nou tătic, dar nu vorbește cu el. „Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacție însă, ea e în perioada aceea dificilă. Așteptăm!”, a spus Cabral.

Luana Ibacka reacționează după ce Cabral a spus că nu vorbește cu fiica lor.  ”Să își asume ce vorbește”

Luana, prima soție a lui Cabral, a reacționat imediat după declarațiile făcute de prezentratorul de televiziune despre fiica lor, Inoke, care are 19 ani și urmează să dea bacalaureatul anul acesta.

„Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acest . Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui”, a declarat Luana Ibacka pentru playtech.ro.

”În luna august o să spun mai multe, când o să plece fata în străinătate, la studii. Acum fata mai are două-trei săptămâni până la Bac, este o perioadă destul de dificilă. În loc să se ducă liniștită la examene, copiii o să o întrebe de ce a zis tatăl său în loc să vorbească despre materii. Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a rugat, de la vârsta de patru anișori, că nu vrea să apară în presă”, a completat aceasta.

citește și...