Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu, cu care este coleg la ”Masked Singer România”. ”În ultimă instanță o să-i spun lui Felix”

17.08.2021, 15:07
Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu, cu care este coleg la ”Masked Singer România”. ”În ultimă instanță o să-i spun lui Felix”
Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu, cu care este coleg la ”Masked Singer România”. ”În ultimă instanță o să-i spun lui Felix”

Horia Brenciu, în vârstă de 48 de ani, a făcut declarații despre Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, cu care este coleg la emisiunea ”Masked Singer România”. Cel de-al dolșea sezon al show-ului respectiv va fi difuzat în toamna acestui an la postul de televiziune Pro TV și va fi prezentat de Pavel Bartoș.

În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu va fi prezent și în noul sezon al emisiunii care va începe în toamna acestui an. Alături de el va fi și actorul Alex Bogdan. Alături de cei doi vor fi și Mihaela Rădulescu și Inna.

Horia Brenciu a vorbit despre Mihaela Rădulescu, colega sa de la emisiunea ”Masked Singer România”, într-un interviu pentru click.ro.

Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu, cu care este coleg la ”Masked Singer România”. ”E prima oară când ne înțelegem de la început până la final”

”Cu Mihaela m-am înțeles cel mai bine în sensul că amândoi suntem de la școala veche de jurnalism. Luăm un indiciu și ne ducem pe drumul ăla până la capăt. Exact ca și când am soluționa un caz de la un film polițist…. E prima dată când mă aflu cot la cot cu ea, umăr la umăr, chiar dacă unul stă în stânga și unul în dreapta mesei. E prima oară când ne înțelegem de la început până la final. N-au fost neînțelegeri înainte, dar e prima oară când colaborăm, ne înțelegem, și cred că în ultimă instanță o să-i spun lui Felix: ”băi, Mihaela rămâne în România!””, a declarat Horia Brenciu despre Mihaela Rădulescu.

Horia Brenciu a afirmat că și-ar dori să cânte împreună cu Mihaela Rădulescu: ”Să știi că asta am discutat. Am depănat multe amintiri pe parcursul acestor ediții de “Masked Singer” sezonul 2. S-au întâmplat multe aduceri aminte. Amintiri pe care și eu, și Mihaela le avem, având în vedere că avem mulți ani de viață publică în România. Odată a venit Mihaela și mi-a spus că am cântat cu ea, a fost motivată să cânt cu ea. Mi-a dat toate explicațiile și video de pe Youtube. Aș mai cânta cu ea și poate Pro TV-ul va aranja să cântăm împreună de Crăciun sau de Revelion”.

Pavel Bartoș, noul prezentator al emisiunii ”Masked Singer România”

Pavel Bartoș și Smiley prezintă împreună emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. La același post de televiziune, cei doi au fost colegi și la show-ul ”Vocea României”. Acum, Pavel Bartoș are un nou poiect TV. Acesta va prezenta noul sezon al emisunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul.

Pavel Bartoș a făcut declarații despre noul său proiect de la Pro TV. “Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

citește și...