Horia Brenciu, din nou la ”Masked Singer România”. ”Avem măști pe care nu le-a văzut nici Parisul, nici Londra, nici Tokio, nici New York”

28.06.2021, 13:12
Horia Brenciu, din nou la ”Masked Singer România”. ”Avem măști pe care nu le-a văzut nici Parisul, nici Londra, nici Tokio, nici New York”
Hora Brenciu, din nou la ”Masked Singer România”. ”Avem măști pe care nu le-a văzut nici Parisul, nici Londra, nici Tokio, nici New York”

Horia Brenciu este din nou prezent la emisiunea ”Masked Singer România”, sezonul 2. Artistul a făcut declarații despre noul sezon al emisunii care va fi preezentată de Pavel Bartoș la postul de televiziune Pro TV.  Un alt detectiv din cadrul emisiunii este actor Alex Bogdan. Și acesta a vorbit despre proiectul tv în care va fi implicat.

În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu va fi prezent și în noul sezon al emisiunii care va începe în toamna acestui an. Alături de el va fi și actorul Alex Bogdan.

Cei doi au făcut declarații despre prezența la show-ul de la postul de televiziune Pro TV.

Horia Brenciu, din nou la ”Masked Singer România”.  ”O dată pe an avem niște cazuri de rezolvat”.

O dată pe an avem niște cazuri de rezolvat. Aici, la Masked Singer România, de fiecare dată când văd un personaj, mă dedublez. Acel copil din mine iese la suprafață bucurându-se de toate măștile, iar în acest sezon are de ce sa se entuziasmeze pentru ca avem măști pe care nu le-a văzut nici Parisul, nici Londra, nici Tokio, nici New York. De cealaltă parte, adultul din mine încearcă rapid să scormonească detaliile biografice, să intre sub pielea personajului, să-l ghicească, lucru din ce în ce mai greu pentru că ni se dau indicii cu țârâita. O voce suavă, o mișcare de umeri sau o gamba mai mică sau mai mare, nu pot să te conducă rapid la personaj. Norocul meu e ca am o echipa de detectivi unica in lume! Nu mai vorbesc de prezentator… Prieteni de-ai mei!”, a spus Horia Brenciu pentru protv.ro.

Și Alex Bogdan, nopul detectiv la ”Masked Singer România”, a făcut declarații: ”Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!! 🙂 Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, rădem foarte mult în fiecare zi. Abia aștept să ne vedeți!”.

Pavel Bartoș, noul prezentator al emisiunii ”Masked Singer România”

Pavel Bartoș și Smiley prezintă împreună emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. La același post de televiziune, cei doi au fost colegi și la show-ul ”Vocea României”. Acum, Pavel Bartoș are un nou poiect TV. Acesta va prezenta noul sezon al emisunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul.

Pavel Bartoș a făcut declarații despre noul său proiect de la Pro TV. “Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș

citește și...