Horia Brenciu, despre podcastul realizat cu Smiley. ”La un moment dat sunase și Gina și întreba de el”

01.03.2022, 16:48
Horia Brenciu, despre podcastul realizat cu Smiley. ”La un moment dat sunase și Gina și întreba de el”
Horia Brenciu, despre podcastul realizat cu Smiley. ”La un moment dat sunase și Gina și întreba de el”

Horia Brenciu, în vârstă de 49 de ani, a povestit, la o emisiune de televiziune, cum a fost întâlnirea cu cântărețul Smiley, în vârstă de 38 de ani, la podcastul său – ”Lucruri Simple”. Discuția lor s-a întins pe multe ore. La un moment dat sunase și Gina și întreba de el, atât de mult am stat de vorbă!”, a declarat Horia Brenciu.

Horia Brenciu la avut invitat la podcastul său – ”Lucruri Simple” pe Smiley.  Cei doi au stat foarte multe ore de vorbă, după cum a dezvăluit Horia Brenciu la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.  Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anulu 2020. Iubitul ei, Smiley, a anunțat la acea vreme venirea pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Horia Brenciu, despre podcastul realizat cu Smiley. ”A durat vreo patru ore și jumătate!”

 

“Îl cunosc pe Smiley de 20 ani și în timpul podcastului mi-am dat seama că el a apărut pentru prima dată la televizor în cadrul unei emisiuni pe care eu o prezentam la acea vreme. E impresionant, nu? (…) Podcastul cu el a durat vreo patru ore și jumătate! A fost senzaționat pentru că am vorbit cu el enorm de mult. Am aflat foarte multe lucruri interesante despre relația lui cu Gina, despre muzica lui, despre prietenia cu Moga… Și câte și mai câte!”, a dezvăluit Horia Brenciu.

”Am jucat cu el chiar și table. Apoi, am mai aflat și că Smiley are o echipă de fotbal. Chiar vă aștept pe toți să urmăriți podcastul noastru pentru că am aflat multe lucruri interesante despre el! (…) Podcastul acesta absolut minunat poate fi urmărit pe VOYO și cuprinde cel mai complex interviu pe care l-a putut da Smiley vreodată. Sincer, vă spun! La un moment dat sunase și Gina și întreba de el, atât de mult am stat de vorbă!”, a completat artistul.

citește și...