Cum l-au poreclit colegii de la emisiunea „Masked Singer România” pe Horia Brenciu

30.06.2020, 15:42
Cum l-au poreclit colegii de la emisiunea „Masked Singer România” pe Horia Brenciu
Cum l-au poreclit colegii de la emisiunea „Masked Singer România” pe Horia Brenciu

Horia Brenciu a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii ”Masked Singer România”, de la Pro TV, proiect din care face parte și care va fi difuzat din toamna acestui an.

Horia Brenciu a mărturisit că colegii săi de la show-ul ”Masked Singer România” l-au numit Comisarul.

”Ei bine, odată cu „Masked Singer România’ vine o nouă provocare: deducția! Colegii detectivi mi-au dat deja un nume: Comisarul! Tocmai când credeam că-mi va fi simplu, atunci problema s-a complicat.

Majoritatea vocilor din concurs nu-și arată adevăratul timbru vocal, ci din contra, încearcă să îl camufleze cat mai bine, lucru firesc atunci când vrei sa menții suspansul identității unei măști, ediție după ediție…

Unele personaje au reușit asta din plin. Această camuflare perfectă a creat în platoul un ciclon de supoziții de nume de vedete. Din păcate, pentru noi, multe dintre deducțiile noastre, ale detectivilor s-au dovedit a fi doar niște… piste false”, a declarat artistul pentru tvmania.ro.

Cum a fost revederea cu colegii

Horia Brenciu a povestit și cum a fost revederea cu colegii săi de la emisiunea ”Masked Singer România”, după prioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din țara noastră.

”Am reîntâlnit-o pe Inna plina de zâmbete și energie. Codin îmi face în fiecare zi o invitație la piscina lui privată și îmi povestește cu entuziasm de noua lui jucărie, Tik Tok. Ana Morodan e neobosita să îmi demonstreze calea eului interior. În ceea ce-l privește pe Jorje, tot încerc să-mi achiziționez de la el una dintre cămășile lui de noapte. A defilat cu ele încontinuu pe InstaStory, în timpul carantinei… L-am rugat să-mi procure una cu tot cu pectorali. Deh, d-ale detectivilor…”, a completat Horia Brenciu.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost și este jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

 

citește și...