Horia Brenciu, amănunte despre soția sa. ”Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea”

09.09.2020, 15:59
Horia Brenciu, amănunte despre soția sa. ”Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea”
Horia Brenciu, amănunte despre soția sa. ”Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea”

Horia Brenciu are o familie foarte frumoasă alături de soția sa, Alice Dumitrescu, despre care a făcut dezvăluiri într-un interviu.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Horia Brenciu a acordat un interviu pentru revista Avantaje, în care a vorbit despre paretenera sa de viață și despre relația lor de cuplu.

Artistul a recunoscut că este gelos.

”Da! Sunt gelos, dar mă tratez…”, a afirmat el.

Întrebat dacă după o relație de 14 ani, mai există lucruri de descoperit în relația lor, Horia Brenciu a mărturisit:

”Omul e un adevărat univers. Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea. Concluzia e că mai avem multe de descoperit și de experimentat”.

Ce admiră la Horia Brenciu la partenera sa de viață

Horia Brenciu a mărturisit că admiră foarte multe lucruri la soția sa, Alice Dumitrescu, inclusiv faptul că aceasta, în urmă cu ceva timp, a luat cursuri de yoga și de limbă engleză.

”Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul…”, a declarat artistul pentru sursa citată mai sus.

citește și...