Gestul făcut de fiul Andreei Mantea. ”A luat toți banii pe care i-a găsit în casă”

04.04.2022, 17:07
Gestul făcut de fiul Andreei Mantea. ”A luat toți banii pe care i-a găsit în casă”
Gestul făcut de fiul Andreei Mantea. ”A luat toți banii pe care i-a găsit în casă”

Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a povestit cu a ajuns băiețelul ei, David, să ia toți banii din casă. vedeta a explicat și ce a făcut fiul ei cu suma respectivă de bani. ”A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei”, a dezvăluit Andreea Mantea despre năzbâtia lui David.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Vedeta a povestit, pentru kanald.ro, cum a ajuns micuțul să ia toți banii din casă la un moment dat și a explicat ce gest a făcut ulterior acesta.

Gestul făcut de fiul Andreei Mantea. ”A fost vorba de 3.000 de lei”

“A luat toti banii pe care i-a gasit in casa si s-a dus la o vanzatoare de la magazin si i-a dat ei. A zis ca a vazut-o pe acea femeie ca era imbracata mai ponosit. I-a zis sa se duca sa isi cumpere haine ca o vede ca este saraca si ca nu are bani sa isi ia imbracaminte si mancare”, a povestit Andreea Mantea.

”Vanzatoarea, pentru ca il cunostea si ma stia si pe mine, mi-a dat banii inapoi. A fost vorba de 3.000 de lei. Intr-o zi a mai venit la masina cu mamica si o fetita”, a adăugat vedeta.

Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea va avea o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. Emisiunea va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

citește și...