Gestul făcut de Alin Oprea pentru iubita lui de 8 Martie. ”Recunosc că m-a impresionat”

09.03.2021, 14:53
Gestul făcut de Alin Oprea pentru iubita lui de 8 Martie. ”Recunosc că m-a impresionat”
Gestul făcut de Alin Oprea pentru iubita lui de 8 Martie. ”Recunosc că m-a impresionat”

Cântărețul Alin Oprea, a reușit să o impresioneze pe iubita lui, Medana, de 8 Martie.

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Cei doi au împreună doi copii. Divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a avut loc în data de 15 februarie 2021. Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție. Artistul a reușit să o impresioneze pe Medana cu ocaziqa zilei de 8 Martie.

”Încă de dimineață m-am trezit cu o surpriză neașteptată din partea lui Alin, mi-a adus micul dejun la pat, gest pe care nu îl mai făcuse. Recunosc că m-a impresionat și sper să îl mai repete. Cadourile de 8 Martie au fost niște bijuterii drăguțe, care au avut gravate pe ele mesajul te iubesc cu majuscule. Seara am fost la un eveniment special organizat pentru Ziua Femeii, unde Alin a cântat și s-a putut bucura de atenția doamnelor, care au fost încântate de melodiile lui consacrate, iar eu am și surprins momentul într-o filmare, fiind foarte mândră de el”, a declarat Medana, iubita lui Alin Oprea, pentru spynews.ro.

Alin Oprea, despre actuala sa iubită: ”Mă așază și îmi dă echilibru”

Alin Oprea a vorbit într-un interviu despre actuala sa iubită, Medana, la adresa căreia a avt numai cuvinte de laudă.

”Medana mă așază și îmi dă echilibru. Aș fi văzut (nr. dacă se întâlneau în trecut) o femeie destul de frumoasă, carismatică și deșteaptă, dar poate nu aș fi perceput că este îngerul meu păzitor și invers. Când ne-am văzut prima dată eram la un eveniment și când ne-am văzut nu a fost acea chimie, a fost o lumină, ceva special. Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna și Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună. E o magie între noi. Facem toate lucrurile împreună, aveam aceeași valori, am crescut aproape similar. Nu mi-am pus foarte multe întrebări, intuiția mea mi-a spus că acesta este drumul, iar în momentul în care eu am rămas destul de ”maidanez”, Medana a fost lângă mine în cele mai grele momente din viața ea”, a declarat Alin Oprea.

”Divorțul nu are legătură cu faptul că ți-ai găsit pe altcineva. Se pune punct pentru că nu mai merge acea căsnicie. Începi o relație, nu pentru că ai nevoie de un pansament, pentru a nu fi singur, pentru că ai un sentiment adevărat pentru acea persoană și invers. Noi am divorțat din cauzele noastre interne, nu pentru altcineva. De Medana nu m-am îndrăgostit că eram singur, ci că așa a hotărât Dumnezeu”, a adăugat cântărețul.

citește și...