Alin Oprea a ajuns să stea în chirie, după divorțul de Larisa Uță. Solistul a rămas lefter și și-a dat în judecată fosta soție

31.10.2020, 16:48
Alin Oprea a ajuns să stea în chirie, după divorțul de Larisa Uță. Solistul a rămas lefter și și-a dat în judecată fosta soție
Alin Oprea a ajuns să stea în chirie, după divorțul de Larisa Uță. Solistul a rămas lefter și și-a dat în judecată fosta soție

Alin Oprea și Larisa Uță s-au despărțit în urmă cu câteva luni, după un mariaj de 23 de ani. Acum, cei doi foști soți au ajuns să se războiască prin tribunale, iar cântărețul își acuză fosta parteneră că l-a lăsat fără niciun ban.

De-a lungul anilor, Alin Oprea a ajuns să strângă o avere consistentă, aproximativ un milion de euro, dar acum s-a trezit că a rămas fără nicio sursă de venit. Fostul artist al trupei Talisman trăiește pe banii actualei sale iubite.

Divorțul de Larisa Uță l-a lăsat sărac lipit! Conform Playtech.ro, în urmă cu trei ani, Alin Oprea a trecut toate bunurile pe numele copiilor, inclusiv casa în care au locuit toți patru.

Alin Oprea nu mai are acces la conturile bancare

Mai mult de atât, și conturile bancare erau la comun, iar cea care administra toți banii era chiar fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa. De curând, se pare că femeia i-a retras orice drept lui Alin de a mai scoate bani din cont.

Colac peste pupăză, Alin Oprea a ajuns să locuiască acum în chirie, după ce fosta lui soacră a schimbat yala casei în care a locuit cu Larisa și copiii.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Alin Oprea nu a mai avut cântări, așa că s-a văzut nevoit să facă economii. De asemenea, artistul a ajuns să trăiască pe banii actualei sale partenere, care are o situație financiară destul de bună. Însă acesta a mărturisit că nu se va lăsa mai prejos și va recâștiga tot ce i se cuvine, așa că și-a dat în judecată fosta soție.

Și-a făcut implant de păr

Alin Oprea, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că și-a făcut implant de păr. Artistul a explicat motivul pentru care a decis să facă această intervenție.

‘Motivul pentru care am hotărât, în sfârșit, să apelez la Doctor Felix pentru implant de păr, a fost acela că întotdeauna am iubit să am păr. Și știți foarte bine că timp de 30 de ani am purtat niște plete superbe la început și mai puțin superbe spre final, pentru că și datorită faptului că am avut părul lung și poate nu am avut întotdeauna grijă așa cum ar fi trebuit de el, s-a rărit, s-a slăbit și nu mai arăta exact cum trebuia.

Am avut în gând de mult să fac lucrul asta, dar niciodată nu am avut încredere în tehnologia cu care se făceau implanturile până acum, însă această metodă pe care doctor Felix o folosește, în care se extrage fir cu fir și se implantează fir cu fir, mi se pare una foarte serioasă și e prima metodă în care am încredere 100%!’ a mărturisit Alin Oprea într-un instastory postat pe pagina lui de socializare, scrie Click.ro.

citește și...