Alin Oprea, față în față la tribunal cu soția sa, pentru divorț. Ce a declarat artistul

15.02.2021, 14:44
Alin Oprea, față în față la tribunal cu soția sa, pentru divorț. Ce a declarat artistul
Alin Oprea, față în față la tribunal cu soția sa, pentru divorț. Ce a declarat artistul

Cântărețul Alin Oprea a mers azi la tribunal pentru divorțl de soția sa, Larisa.

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Iniţial, cei doi soţi au spus că vor divorţa amiabil, la notar, însă, între timp, situația dintre ei a degenerat. Divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a procesului a avut loc pe azi, 15 februarie.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție, împreună cu care are doi copii.

Alin Oprea, față în față la tribunal cu soția sa, pentru divorț. ”Am de gând să prezint toate dovezile de care dispun”

Alin Oprea a făcut declarații, la Antena Stars, despre procesul de divorț. ”Am de gând să mă prezint și să prezint toate măsurile și toate dovezile de care dispun, să avem cu toții parte de un proces din toate punctele de vedere, să nu fie nimeni neîndreptățit, vreau ca toată lumea să plece cu zâmbetul pe buze. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorțat de mult”, a spus Alin Oprea, citat de spynews.ro.

Artistul a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii din mariajul cu Larisa. ”Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu”, a afirmat cântărețul.

Alin Oprea a mai ținut să precizeze că își asumă tot ceea ce a făcut și face: ”Eu îmi recunosc relațiile, greșeliile, îmi asum! Eu azi am apărut cu iubita mea într-un frumos articol în presă, eu n-am nimic de ascuns, eu sunt un om transparent”.

citește și...