Alin Oprea continuă să își acuze fosta soție de infidelitate! Cei doi au avut primul termen în procesul de divorț

12.10.2020, 11:14
Alin Oprea continuă să își acuze fosta soție de infidelitate! Cei doi au avut primul termen în procesul de divorț
Alin Oprea, dezvăluiri șocante despre fosta soție! Cei doi au avut primul termen al procesului de divorț

Scandalul dintre Alin Oprea și Larisa Uță continuă! Cei doi s-au despărțit la începutul acestui an, dar încă își aruncă săgeți otrăvitoare. În plus, Alin Oprea și mama copiilor săi au avut primul termen în procesul de divorț. Pentru că nu s-au înțeles la notar, cei doi vor cu orice preț să se dueleze în instanță.

Alin Oprea și Larisa se luptă în instanță

Conform Cancan.ro, fostul solist al trupei Talisman nu vrea să se lase cu una cu două și ar urma să facă dezvăluiri șocante despre toate infidelitățile fostei partenere. În schimb, și Larisa Uță vrea să își facă dreptate. Aceasta a specificat în repetate rânduri că Alin Oprea a plecat de acasă pentru că s-a amorezat de o altă femeie.

Mai mult de atât, Larisa Uță a mărturisit că dorea de foarte mult timp să pună punct mariajului. De mai bine de trei ani, aceasta se mutase în Marea Britanie împreună cu copiii lor. Larisa a spus că soțul ei avea deja o iubită, pentru care s-ar fi separat de familie.

Alin Oprea a spus că Larisa l-a înșelat

Larisa Uță a arătat cu degetul spre fostul ei soț, surprins vara aceasta în prezența amantei, pe litoralul românesc. Pe de altă parte, Alin Oprea susține că responsabilă de divorț este femeia cu care are doi copii și care l-a înșelat adesea în cei 23 de ani de căsnicie.

‘Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea.

Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei. În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german, cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată, un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea’, a spus fostul artist al trupei Talisman, pentru Click! 

 

citește și...