Iubita lui Alin Oprea, declarație de dragoste pentru artist. Cine este tânăra și de cât timp au o relație

19.11.2020, 21:32
Iubita lui Alin Oprea, declarație de dragoste pentru artist. Cine este tânăra și de cât timp au o relație

De mai bine de un an, Alin Oprea și-a găsit liniștea în brațele unei tinere pe nume Medana, care îl iubește la nebunie.

Solistul și-a refăcut viața înainte de a divorța oficial de mama copiilor săi, Larisa Uță, după 22 de ani de mariaj. Alin Oprea a decis să se despartă de Larisa, după ce a aflat că aceasta l-a înșelat.

Alin Oprea a fost înșelat de fosta soție

‘Soţia mea îşi găsea consolarea în braţele altor bărbaţi. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieşită din comun, reuşind să suport un temperament coleric, un caracter dominator şi agresiv, acceptând până şi răutatea, minciuna şi manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităţilor ei’, mărturisea el pentru Click!

Acum, Alin Oprea este mai fericit ca niciodată în brațele noii sale partenere, Medana. Cu ocazia zilei lui de naștere, tânăra i-a transmis un mesaj de dragoste fostului solist de la Talisman. Pe 20 noiembrie, Alin Oprea va împlini 49 de ani. Cei doi sunt împreună din mai 2019.

‘Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele! Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea’, i-a transmis Medana prin intermediul Click!

Alin Oprea locuiește în chirie cu iubita lui

Alin Oprea se află în plin proces de divorț cu Larisa Uță, mama copiilor lui. În prezent, solistul locuiește în chirie cu Medana, după ce fosta soție i-a blocat toate conturile.

‘Chiar dacă mi-a fost blocat accesul la banii câștigați în 25 de ani de carieră cu Talisman, nu am ajuns nici chiar la sapă de lemn, așa cum se speculează în media. Da, stau într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii. A trăi pe banii altuia, ar fi lipsit de demnitate pentu mine. Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine în toată această perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental, cât și moral.

Ar fi rușinos și înjositor pentru mine să ajung să trăiesc pe banii altuia, deci așa ceva este imposibil să se întâmple. Chiar dacă situația mea financiară în această perioadă nu este una de invidiat, cum de altfel, din cauza acestei pandemii cred că prea puțină lume se mai poate lăuda cu succese financiare, am câteva activități din care îmi câștig o existență decentă, frunoasă, activități care mă împlinesc atât din punct de vedere profesional cât și material’, mărturisea Alin Oprea, în urmă cu două luni.

 

citește și...