George Burcea și-a aniversat ziua de naștere. ”Am avut ani complicați, dar ca ultimul an nu a fost niciunul”

17.01.2022, 12:13
George Burcea și-a aniversat ziua de naștere. ”Am avut ani complicați, dar ca ultimul an nu a fost niciunul”
George Burcea și-a aniversat ziua de naștere. ”Am avut ani complicați, dar ca ultimul an nu a fost niciunul”

Actorul George Burcea și-a aniversat ziua de naștere în weekend. Acesta a împlinit 34 de ani. Cu această ocazie, actorul a transmis un mesaj în mediul online. ”Am avut ani complicați, dar ca ultimul an nu a fost niciunul”, le-a  spus George Burcea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

În data de 15 ianuarie, George Burcea și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 34 de ani.

George Burcea și-a aniversat ziua de naștere. ”Mulțumesc Lui Dumnezeu că sunt sănătos și că mă ajută mereu să trec peste orice poveste mai puțin plăcută”

Cu ocazia ziei sale de naștere, George Burcea a scris un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare.

”34. Am avut ani complicati, dar ca ultimul an nu a fost niciunul… Multumesc Lui Dumnezeu cã sunt sãnãtos si ca mã ajutã mereu sã trec peste orice poveste mai putin plãcutã. Dragoste, liniste si întelegere doresc tuturor oamenilor. ?♥️? #3.4 ?”, a notat el.

Ce spunea Viviana Sposub despre relația cu George Burcea

Viviana Sposub a făcut dezvăluiri din relația pe care cu George Burcea într-un interviu pentru revista Viva. ”Au fost foarte multe momente dificile în anul acesta. Dar nu între noi! Fiecare s-a confruntat cu greutăți, dar cel mai important a fost că ne-am susținut reciproc. Și asta facem în fiecare zi. Orice problemă ar avea George, mă sună pe mine. Orice problemă aș avea eu, îl sun pe el. Tocmai ăsta cred că a fost testul! Să vedem dacă rezistăm într-un an dificil. Testul a fost trecut, iar asta nu poate decât să însemne că vom rezista cu brio și când totul va fi bine”, a declarat Viviana Sposub.


Întrebată despre căsătorie și despre copii, Viviana Sposub a răspuns: ”De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”.

citește și...