George Burcea, despre separarea de Andreea Bălan. ”A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul”

28.10.2021, 16:20
George Burcea, despre separarea de Andreea Bălan. ”A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul”
George Burcea, despre separarea de Andreea Bălan. ”A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul”

Actorul George Burcea, în vârstă de 33 de ani, a făcut declarații despre separarea sa de cântăreața Andreea Bălan, împreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. ”A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul”, a mărturisit George Burcea în cadrul unei emisiuni online. Acesta a dezvăluit că abia de două luni i se permite să își ia fetițele la el.

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

La emisiunea online”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, George Burcea a făcurt declarații despre divorțul de Andreea Bălan. De asemenea, acesta a afirmat că de abia de două luni a primit permisiunea din partea Andreei Bălan să ia fetițele la el, pentru a petrece timp împreună.

George Burcea, despre separarea de Andreea Bălan. ”Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat”

George Burcea a spus că momentul de cumpănă din mariajul său cu Andreea Bălan a fost cel în care fosta sa soție a fost la un pas de moarte după cea de-a doua sarcină.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a explicat actorul, potrivit click.ro.

”Cu siguranță, când m-am înhămat la căsătorie, când am decis să avem copiii, nu m-am gândit că urma să facem acest pas și a venit pe fondul problemelor din trecut”, a mai spus el.

Ce a spus Andreea Bălan despre perioadele dificile din viața sa. ”Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Andreea Bălan a transmis un mesaj în care explică cum a reușit să depășească perioadele dificile din viața sa.

”Am fost intrebata deseori de-a lungul anilor, cum de nu obosesc in cariera, sau cum de nu m-am lasat doborata de perioadele dificile din viata personala. Ei, bine, pentru mine aceste experiente au fost lectii de viata care m-au transformat si m-au format omul de azi. Am inteles ca de jos nu ai unde sa te duci decat in sus. Chiar daca uneori oboseam, imi luam ragaz, ma odihneam sufleteste si apoi o luam de la capat cu mai multa ambitie. Am ales sa renasc de fiecare data mai puternica, mai inteleapta si mai increzatoare in fortele proprii.  E povestea mea, dar e si a ta… Cu totii trecem prin diferite experiente si e foarte important cum le lasam sa ne defineasca. Alege sa le privesti nu ca pe esecuri, ci ca pe lectii ca sa fii un om mai bun, mai increzator si mai iubitor cu tine si cu cei din jur”, a notat vedeta în mediul online.

citește și...