Câți bani au luat concurenții de la ”Ferma”. Plătiți cu 200-500 de euro pe zi

28.10.2020, 16:37
Câți bani au luat concurenții de la ”Ferma”. Plătiți cu 200-500 de euro pe zi
Câți bani au luat concurenții de la ”Ferma”. Plătiți cu 200-500 de euro pe zi

S-a aflat ce sume au încasat concurenții care participă în aces sezon la emisiunea ”Ferma”, transmisă de postul de televiziune Pro TV.

Potrivit click.ro, pentru show-ul ”Ferma” s-a filmat timp de 37 de zile. Fiecare dintre concurenții de la emisiune a primit sume cuprinse între 200 și 500 de euro ope zi. Astfel, actorul George Burcea a încasat 20.000 de euro, iubita lui, Viviana Sposub ar fi luat 27.000 de euro, în timp ce cântâreața Anda Adam a primit 25.000 de euro. Cezar Ouatu a primit suma de 4.500 de euro, conform sursei menționate anterior.

Giulia Nahmany a primit 5.000 de euro, iar luptărorul Bogdan Stoica a fost plătit cu 11.000 de euro. În contul lui Paul Diaconescu au ajuns 15.000 de euro. Suma încasată de cântăreața Anna Lesko a fost de 27.000 de euro. Despre Augustin Viziru se zvonește că ar fi câștigătorul acestei ediții a emisiunii ”Ferma”. El ar fi cîștigat 50.000 de euro.

Unde se filmează show-ul ”Ferma”

Noul sezon al show-ului “Ferma” a debutat în data de 8 septembrie la Pro TV și se filmează în acelaşi loc în care s-a filmat şi primul sezon.

Inițial s-a spus că filmările vor avea loc în Delta Dunării. Însă, de fapt, pentru emisiunea ”Ferma” se filmează tot la Cocani, județul Dâmbovița, acolo unde a fost filmat și primul sezon al emisiunii, prezentat de Iulia Vântur.

Locul unde se filmează ”Ferma” are și o legendă. Se spune că acolo, în urmă cu un secol, se ascundea un haiduc, Niță Lemnaru, care și-a contruit alături de iubita lui o gospodărie. Ulterior, ferma lor a fost luată de Stat şi transformată în ocol silvic. Deşi a fost retrocedată urmaşilor lui Niţă, aceasta nu și-a mai regăsit strălucirea din vremurile de altădată.

Cum se desfășoară filmările la emisiunea ”Ferma”

Mihaela Rădulescu, moderatoarea emisiunii ”Ferma”, a vorbit, într-un interviu, despre măsurile de siguranță care se iau pe platourile de filmare pentru ”Ferma”.

Vedeta a explicat că toată lumea poartă mască.

”Purtăm toți mască. Suntem toți disciplinați și mă bucur că înțelegem toți că e despre noi toți. Sigur că pentru cei care apărem în fața camerelor scoatem masca, dar avem distanță între noi, cel puțin trei metri. Să nu creadă cineva că nu ne place să purtăm mască. Purtăm în afara momentelor de filmare, iar la filmare, în măsura în care nu suntem aproape de nimeni, scoatem ca să mai auzim și ce vorbim, să mai vedeți o expresie. Am încercat nu numai să respectăm regulile, dar și să fim bine sănătoși cu toții, noi echipa, concurenții. Ținem mult să ieșim la fel de sănătoși cum am intrat în povestea asta”, a spus ea.

citește și...