George Burcea a ajuns de urgență la spital. A fost nevoit să se retragă de la ”Ferma”

28.10.2020, 09:49
George Burcea a ajuns de urgență la spital. A fost nevoit să se retragă de la ”Ferma”
George Burcea a ajuns de urgență la spital. A fost nevoit să se retragă de la ”Ferma”

Actorul George Burcea a fost nevoită să se retragă de la show-ul ”Ferma”. Acesta a ajuns la spital din cauza unor dureri greu de suportat.

Actorul George Burcea, pe care mulți îl vedea câștigător al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, a fost nevoită să se retragă din competiție. ”George Burcea a fost nevoit să se retragă din competiție din cauza problemelor de sănătate. ☹️ Cu toate acestea, George rămâne un exemplu pentru noi toți prin implicarea în toate activitățile din Ferma și pentru dăruirea arătată în dueluri! Mulțumim & felicitări, George! Să te faci bine cât mai repede ❤️❤️????”, se arată pe pagina de Facebook a emisiunii ”Ferma”.

La rândul lui, George Burcea a transmis un mesaj pe contul său de socializare. Acesta le mulțumește colegilor și îi face o declarație de dragoste Vivianei Sposub, cu care a început o idilă la competiție. ”Pentru mine Ferma a ajuns la final… Colegi, va multumesc pentru toate momentele… Vívíań, iti multumesc pentru #Fermã. Te ❤️”, a scris el în mediul online.

De ce a ajuns George Burcea la spital

De când s-a accidentat în timpul duelului cu Paul Diaconescu de la ”Ferma”, George Burcea s-a confruntat cu dureri insuportabile de spate. “Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!”, a spus el în timpul unui testimonial. Astfel, decizia a fost de a solicita o ambulanță pentru a-l duce pe George la un consult mai amănunțit.

 

”Problemele de sănătate și-au spus cuvântul. Căzătura de la duelul de eliminare s-a înrăutățit”, a comentat Viviana Sposub. ”Mă neliniștește. Faptul că George se confruntă cu problemele astea mă neliniștește și mă supără pentru că știu că merită din plin să lupte pentru titlul de fermier șef”, a adăugat ea.

”S-a tras de la acea căzătură…Este foarte importantă sănătatea, am 32 de ani, am doi copii de care este nevoie să am grijă, să fiu acolo lângă ei, am proiectele mele de teatru, de film, viata… Indirenet cât de mult mi-aș dori să merg în acest concurs mai departe, indiferent cât de multă putere interioară mi-aș dori, nu pot, nu o să-mi asum acest risc. Sănătatea mea este mai importantă pentru că este pe termen lung. Și îmi doresc să fiu sănătos pentru că am foarte multe lucruri de realizat”, a spus George Burcea plângând.

citește și...