George Burcea și Viviana Sposub, momente de sinceritate. Ce destăinuiri și-au făcut cei doi amorezi la ”Ferma”

11.10.2020, 09:10
George Burcea și Viviana Sposub, momente de sinceritate. Ce destăinuiri și-au făcut cei doi amorezi la ”Ferma”
George Burcea și Viviana Sposub, momente de sinceritate. Ce destăinuiri și-au făcut cei doi amorezi la ”Ferma”!

După duelul câștigat de George Burcea la ”Ferma”, acesta a avut parte de momente de romantism alături de Viviana Sposub, de care s-a atașat foarte mult la emisiune.

George Burcea a câștigat duelul de la ”Ferma” cu Paul Diaconescu. După duel, George Burcea și Viviana Sposub s-au retras departe de colegii lor, unde și-au făcut confesiuni. Cei doi au discutat mult despre ceea ce se întâmplă între ei, fără a ezita să se sărute și să se poarte ca doi îndrăgostiți.

”Într-o noapte, când ai avut tu divergența aia cu Antoneasca, am visat că au adus-o pe Andreea Bălan în fermă. Și visat că era și ea la masă, că erau ele amândouă”, i-a mărturisit Viviana Sposub lui George Burcea.

”Inițial, ea făcuse câteva glume în Ferma că ce om rău sunt eu, cu ce a dat presa și cu ce au dat televizuiunile despre mine. După aia mi-a zis că eu nu par să fiu chiar așa de rău. I-am spus și eu, de asemenea, că eu nu sunt un om rău, nu sunt bau-bau, doar că această imagine, din păcate, s-a făcut pentru că eu nu mi-am dorit să ies să zic asta nu e adevărat, asta nu e adevărat. Am dorit să-i spun câteva chestii pentru că îmi doream să înțeleagă…”, a comentat George Burcea.

Ce i-a spus George Burcea Vivianei Sposub despre relația cu Andreea Bălan

Actorul i-a povestit Vivianei Sposub despre lucrurile care au dus la destrămarea mariajului cu Andreea Bălan.

”Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Proiectul meu e mai mare de cinci ori decât proiectul tău, proiectele tale sunt de c…., proiectele mele contează. Eu am muncit foarte mult pentru ceea ce am acum sau încerc să am… Eu cred foarte mult în ce fac. N-am cerut niciodată ajutorul, n-am cerut să mă bage undeva, n-am cerut să pun ă pile, din contra, când s-a pus problema de asta am spus nu vreau. Am încredere în ceea ce fac. Și știu că pot”, i-a detaliat George Burcea Vivianei Sposub.

”Ne-au legat niște sentimente la început, după aia s-au dus”, a mai spus el.

Viviana Sposub a mărturisit că a fost fană a Andreei Bălan încă de când era copil și că, în scandalul cu George Burcea, a fost de partea cântăreței.

”Eu sunt o mare fană a Andreei încă de când eram mică și am ținut foarte mult partea Andreei. Și chiar îi povesteam lui George. Plângeam pentru Andreea și eram foarte supărată pe comportamentul lui George și îl acuzam. Acum că l-am cunoscut și am văzut că e un om deosebit și că lucrurile care apar la televizor nu sunt întotdeauan cele reale și nu sunt cele complete, acum am o părere diferită și înțeleg că întotdeauna vina e la mijloc și nu e George omul ăla diabolic și omul care de fapt poartă toată vina”, a spus Viviana Sposub.

George Burcea: ”Simțeam cum mă îndrăgostesc”

”Sincer nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana. Am văzut-o pe aici prin Ferma. Și m-am trezit într-o dimineață și am văzut-o pe Viviana că tot umbla dreapta-stânga. Și atunci m-am scuturat de două ori, m-am uitat la ea, a venit acea probă cu mâna legată și atunci am zis gata, este predestinat să mă îndrăgostesc de fata asta. Nu mi-am propus, dar simțeam cum mă îndrăgostesc”, a mai declarat George Burcea la ”Ferma”.

citește și...