Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. ”Dacă au mai schimbat zece vorbe în ultimele luni”

27.07.2020, 15:53
Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. ”Dacă au mai schimbat zece vorbe în ultimele luni”
Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. ”Dacă au mai schimbat zece vorbe în ultimele luni”

Relația dintre cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea sunt din ce în ce mai reci. În ultimele luni, cei doi abia dacă au schimbat câteva vorbe.

Andreea Bălan este în divorț cu fostul ei partener de viață, actorul George Burcea, împreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Apropiații susțin că în  ultimele luni, de când au luat decizia de a se separa, cei doi abia dacă au mai schimbat câteva vorbe.

”Andreea Bălan a depus actele în aprilie, dar, probabil, că primul termen, cel în care speră să se și termine divorțul ca proces, va fi stabilit prin septembrie. NU au nimic de împărțit, el va pleca din relație așa cum a intrat, iar ea abia așteaptă să se termine chestiunile procedurale. Deja îl numește pe George Burcea ca fiind fostul ei soț”, au declarat surse pentru wowbiz.ro, citate de revista Viva.

”Nu știu dacă au mai schimbat zece vorbe în ultimele luni. Adică, atunci când George Burcea vine la Andreea Bălan acasă, ea pleacă, îl lasă cu fetițele lor, dar supravegheați de mama ei. Îi ransmite mesaje prin mama ei, dar doar dacă este necesar să îi spună ceva. La telefon, oricum, nu mai vorbesc, dar nici nu au ce…”, au adăugat sursele respective.

”Lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei”

Andreea Bălan este foarte dezamăgită de cel care i-a fost partener de viață. Aceasta a fost atacată public de George Burcea așa cum niciun alt bărbat din viața ei nu a mai făcut-o.

”Andreea Bălan a avut un adevărat șoc atunci când a fost la un pas de moarte. Atunci, cum ea este femeie organizată, cum vrea să fie sigură că totul este bine pentru fetițele sale, a decis să se căsătorească cu George Burcea, se gândea că ar putea muri oricând și că trebuie să lase toate lucrurile în ordine. Pe vremea aceea, avea încredere că el va fi potrivit pentru acest lucru.

Apoi au intervenit problemele, iar George Burcea, pe lângă droguri, a avut și ieșirile publice contra Andreei, iar acest lucru este, probabil, imposibil de iertat, mai ales la cum e ea. Și, pe de altă parte, el nici măcar nu a încercat să își ceară scuze după ce a vorbit de Andreea așa cum a vorbit, lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei, cu atât mai mult tatăl copiilor ei și soțul”, au mai afirmat sursele menționate.

citește și...