FOTO & VIDEO / Bianca Drăgușanu, dans la bară într-un club! Imagini de senzație!

18.12.2021, 15:06
FOTO & VIDEO / Bianca Drăgușanu, dans la bară într-un club! Imagini de senzație!
FOTO & VIDEO / Bianca Drăgușanu, dans la bară într-un club! Imagini de senzație!

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, a făcut furori într-un club. Vedeta a încins atmosfera cu un dans la bară. Îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă și mulată, cu o pereche de cizme cu toc amețitor și cu o perucă brunetă, Bianca Drăgușanu a dansat cât se poate de lasciv, demonstrând că se descurcă cu dansul la bară.

Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit într-un club din Capitală, unde a petrecut în compania prietenilor.

Cu o perucă brunetă și îmb răcată într-o rochie foarte scurtă și foarte mulată, Bianca Drăgușanu le-a oferit amicilor ei un dans lasciv la bară, notează click.ro.

Bianca Drăgușanu, dans la bară într-un club! Mișcări super provocatoare

Pe contul ei de Instagram, Bianca Drăgușanu a postat o înregistrate cu dansul la bară.

Postarea cu mișcările super provocatoare ale vedetei a adunat numeroase aprecieri în mediul online.

Ce nouă intervenție estetică și-a făcut Bianca Drăgușanu

Recent, Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician. Aceasta și-a făcut o intervenție estetică. Vedeta a vruto schim bare în zona ochilor.

Potrivit a1.ro, Bianca Drăgușanu a vrut să aibă „ochi de pisică”, așa că a apelat la intervenția denumită „cat eyes”. Medicii au explicat că intervenția „cat eyes” durează 10 minute și pornește de la prețul de 800 de euro.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită de două ori și are o fetiță

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. Invitată la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre primul ei soț, Victor Slav și despre relația acestuia cu fiica lor, Sofia Natalia.

„Eu am o relatie minunata cu el pentru ca este tatal copilului mei. Nu e comod sa vorbesc despre un barbat. Pe mine nu ma definesc barbatii din viata mea. Eu nu mi-am dorit neaparat sa am un copil, nu ma vedeam, pentru ca eu nu mi-am trait copilaria si Sofia a aparut in viata mea atunci cand a vrut Dumnezeu. Nu mi-am planificat-o, nu mi-am dorit-o, pur si simplu a venit ca o minune. Este cel mai frumos lucru pe care l-am realizat si pe care nu l-am planuit”, a declarat Bianca Drăgușanu.

citește și...