FOTO / Pepe, transformare emoţionantă în semifinala ”Te cunosc de undeva”. „Bucurie mai mare nu aş fi putut să am!”

08.05.2021, 15:54
FOTO / Pepe, transformare emoţionantă în semifinala ”Te cunosc de undeva”. „Bucurie mai mare nu aş fi putut să am!”
FOTO / Pepe, transformare emoţionantă în semifinala ”Te cunosc de undeva”. „Bucurie mai mare nu aş fi putut să am!”

O gală cu miză mare, sâmbătă, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva!, căci show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși își va desemna finaliștii celui de-al 16-lea sezon al transformărilor, într-o seară cu o tematică emoţionantă – Nemuritorii.
După 13 săptămâni în care au jucat tot atâtea personaje, care mai de care mai spectaculoase, Ruleta le va oferi în această seară ultima şansă de calificare în marea finală de săptămâna viitoare. Seara dedicată nemuritorilor va aduce în atenţia telespectatorilor şlagăre care refuză să aibă o vârstă, într-un regal muzical demn de orice scenă a lumii. Gala va fi deschisă de către Aurelian Temişan, cu un medley din cinci dintre cei mai mari compozitori pe care i-a avut România vreodată: Anton Şuteu, Ion Cristinoiu, George Grigoriu, Cornel Fugaru şi Florin Bogardo.
Lui Pepe, semifinala i-a adus poate cea mai mare voce masculină pe care a avut-o România – Aurelian Andreescu, astfel că răspunderea a fost una pe măsură. „Am un personaj greu, mai mult decât dorit. Bucurie mai mare nu aş fi putut să am! Din punctul meu de vedere, este cel mai iubit personaj pe care l-aş fi putut avea, dar totodată este şi cel mai dificil în ceea ce priveşte vocea. Este genul acela de personaj care oricât de greu ţi s-ar părea, ţi-l doreşti; ţi-e frică de el, dar ţi-l doreşti”. Profesorii de canto şi actorie au fost de acord, la unison, că Pepe va avea o voce cumplit de greu de imitat, o piesă extraordinar de frumoasă, pe care Ozana Barabancea l-a îndemnat să o trateze întocmai ca pe o arie de operă.

Pepe, dcespre planurile pe care le are în acest an

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

De curând, artistul a vorbit și despre planurile pe care le are în acest an.

”De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei”, a afirmat acesta.

citește și...