FOTO / Oana Roman a trecut iar la dietă. ”Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10”

16.05.2022, 10:45
FOTO / Oana Roman a trecut iar la dietă. ”Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10”
FOTO / Oana Roman a trecut iar la dietă. ”Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10”

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, a trecut iar la dietă. Vedeta a dezvăluit câte kilograme a reușit să dea jos în ultima perioadă de timp, dar și câte își mai dortește să slăbească pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorește. ”Aș vrea să mai slăbesc 15 kilogeame sau măcar 10”, a mărturisit fiica Mioarei Roman și a fostului premier al României, Petre Roman.

Oana Roman arată din ce în ce mai bine. În ultima perioadă de timp, vedeta a slăbit foarte mult.

Cu toate acestea, Oana Roman își mai dorește să slăbească și a trecut la dietă, după cum a declarat pentru revista Viva.

Oana Roman a trecut iar la dietă. ”Până acum am slăbit 18 kilograme”

”Am făcut o mică pauză de la dietă, de sărbători, când m-am îngrășat câteva kilograme. Am început din nou procedurile, am revenit la fasting, la ceai, la dietă și e ok. E un post intermitent. Nu mănânci 16 ore și mănânci doar într-un interval de 8 ore. Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10. Până acum am slăbit 18 kilograme. Au rămas vreo 15 acum că am mai pus vreo 3 kg”, a explicat Oana Roman pentru sursa mai sus-menționată.

Vedeta a spus că și partenerul ei de viață, Marius Elisei, va intra la regim: ”Eu beau ceaiul acela care mă ajută să nu îmi fie pofta deloc. Cred că o să intre și Marius la dietă, pentru că s-a îngrășat 8 kg. Bine, la el nu se vede că are 1.90 m, dar când s-a pus pe cântar s-a speriat un pic așa”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Vedeta a dezvăluit, în mediul online, cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții. După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin”, a scris Oana Roman pe Facebook.

”Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul asta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim! ❤”, a completat aceasta.

citește și...