FOTO. Loredana Groza s-a pozat fără chiloți. Vedeta a arătat tot. “Cred că ar avea mai mult succes în filme pentru adulti”

10.08.2022, 21:38

Loredana Groza s-a fotografiat în ipostaze interzise minorilor. Diva continuă să surprindă în spațiul public, iar ultima fotografie stârneste imaginaţia sexului tare. “Cred că ar avea mai mult succes în filme pentru adulti”, i-a transmis un fan. Cum a pozat blondina.

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate vedete din România. Blondina a șocat în nenumărate ipostaze, atât prin aparițiile sale sexy, ținutele care îi puneau evidență silueta sau în ocaziile în care își încânta publicul.

În cea mai recentă fotografie de pe rețelele de socializare, artista a renunțat de tot la inhibiții și s-a pozat … goală. Vedeta a ales să se expună fără lenjerie intimă.

Valul de hate s-a revărsat pe pagina vedetei, iar internauții i-au adresat comentarii răutăcioase.

“Cred că ar avea mai mult succes în filme pentru adulti”

“Rușine, Loredana, că aveți și dv o vârsta”;  “Ai pierdut chiloții, mai Lori mai”; “Doamne ferește! A ajuns să pună poze și în c*** gol”.

Alte persoane i-au luat apărarea.

“Să moară toate femeile care o invidiază!”; “Natural Loredana!”; ” O femeie de notă 10″; “Ești prima femeie care, indiferent de vârstă, ești și rămâi foarte frumoasă. Să fii sănătoasă și norocoasă!”

“Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune”

Loredana Groza a fost acuzată de nenumărate ori că a apelat la operațiile estetice. Vedeta spune că, de fapt, nu a apelat la niciun fel de intervenție, ci că mama natură a fost darnică cu ea.

„Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei.

Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul Din a doua cădere a Constantinopolului. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții … oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează.

Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta”, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

 

 

citește și...