Loredana Groza, noi mărturisiri despre operațiile estetice. ”Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii” 

23.07.2022, 18:43

Loredana Groza  a declarat că nu a apelat la bisturiu. Vedeta spune că nu a apelat la niciun fel de intervenție, ci că mama natură a fost generoasă cu ea. Ce noi mărturisiri a făcut diva. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy

Loredana Groza a fost dintotdeauana o apariție controversată. De-a lungul timpului,  vedet a fost acuzată că a călcat pragul cabinetului medicului estetician pentru un implant mamar, dar vedeta susține că a avut, încă de la începutul carierei sale, un bust generos.

Mai mult, blondina spune că, încă din tinerețe avea un bust generos care i-a cauzat probleme. De asemenea, artista subliniază că buzele și părul lung o făceau să fie foarte sexy, motiv pentru care vedeta a fost interzisă să apară la televiziune

”Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii”

„Îmi place. Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează”.

Am fost originală sută la sută

Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta” , a precizat Loredana, potrivit sursei menționată.

citește și...