FOTO. Loredana Groza, apariție de infarct pe plajă. Diva și-a etalat formele într-un costum de baie minuscul

29.07.2022, 19:55

Loredana Groza și-a surprins din nou fanii. Blondina a pozat în ipostaze extrem de fierbinți și nu a stat prea mult pe gânduri pentru a-și etala formele într-un costum de baie care lasă totul la vedere. Mai mult, diva a încins imaginația bărbaților cu ipostază în care s-a pozat.  “Frumoasă și arătoasă la vârsta pe care o are..!!!”, “Arăți super Lory! Ai făcut și pătrățele!”, “O adevărată amazoană!”, i-au scris atunci fanii.

Loredana Groza și-a tratat fanii în ultima postare … cu spatele. Blodina a pozat din nou extrem de provocator, așa cum și-a obișnuit fanii, în vacanța din Mykonos. Chiar dacă a trecut de prima tinerețe, artista nu ratează nici un moment pentru a ieși în evidență.

Recent, blondina a publicat pe Instagram o imagine cu care a șocat! Vedeta s-a lăsat fotografiată la malul mării purtând un costum de baie minuscul care îi lasă la vedere posteriorul bombat.

“O adevărată amazoană!”

“Frumoasă și arătoasă la vârsta pe care o are..!!!”, “Arăți super Lory! Ai făcut și pătrățele!”, “O adevărată amazoană!”, i-au scris atunci fanii.

Loredana Groza a fost dintotdeauana o apariție controversată. De-a lungul timpului,  vedeta a fost acuzată că a călcat pragul cabinetului medicului estetician pentru un implan mamar, dar vedeta susține că a avut, încă de la începutul carierei sale, un bust generos. Recent, vedeta a declarat că, încă din tinerețe avea un bust generos care i-a cauzat probleme.

”Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii”

„Îmi place. Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează”.

 

citește și...