Loredana Groza s-a fotografiat în pat. Detaliul rușinos, observat de fani

28.01.2022, 16:17

Loredana Groza șochează din nou. Diva s-a pozat direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea. Fanii au criticat-o dur, pentru că au observat un detaliu destul de rușinos! Loredana Groza nu a răspuns răutăților lansate de fani, fiind mândră de corpul și frumusețea ei.

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbiz-ul românesc. Așa cum și-a obișnuit publicul, artista și-a expus o parte a trupului, pe rețelele de socializare.

După ce a pozat în lenjerie intimă, vedeta șochează din nou. Artista s-a poza de data aceasta în pat, iar fanii au un detaliu rușinos. Mai exact, artista și-a photoshopat excesiv posteriul.

Detaliul rușinos observat de vedetă

Fanii i-au reproșat vedetei că diferența este una foarte mare între posteriorul ei în fotografia postată recent, întinsă în pat, pe lângă pozele în picioare pe care le-a afișat în ultima perioadă.

Loredana Groza nu a răspuns răutăților lansate de fani, fiind mândră de corpul și frumusețea ei.

Loredana Groza: ”Dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine”

Diva a vorbit în 2019 despre valul de critici pe care îl stârnesc aparițiile sale.

„Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spunea Loredana într-un interviu acordat PROTV.RO.

 

Deși mulți au acuzat-o că ar fi apelat la intervenții chirurgicale, diva neagă și spune că nu este adevărat.

„Nu am nicio operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine…” a declarat Loredana pentru Antena Stars

citește și...