Loredana Groza, urcată pe mese de Cristi Borcea. Fostul patron de la Dinamo a dansat cu diva

14.02.2022, 21:25

Loredana Groza a făcut senzație în Emiratele Arabe. Artista a încantat petrecăreții de la nunta Elenei Voinea și a lui Cristian Burci, programată într-o locație de vis din Dubai, ce a avut loc sâmbătă, 12 februarie, la ”The Emirates Palace Abu Dhabi”. Cireașa de pe tort a serii a fost momentul în care diva a fost urcată pe mese de Cristi Borcea, invitat la nunta de lux alături de Valentina Pelinel.

Artiștii și vedetele din România au participat în weekend la nunta lui Cristian Burci cu Elena Voinea. Evenimentul a avut loc în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Abu Dhabi, iar atmosfera a fost întreținută de Loredana Groza, Adrian Minune, Andra. Mai mult, La petrecerea milionarului Cristian Burci au fost invitați și Cristi Borcea cu Valentina Pelinel, Virgil Ianțu cu familia, Cosmin Olăroiu, Cătălin Măruță, care a prezentat fericitul eveniment.

Vedeta serii s-a dovedit a fi, de data aceasta, Loredana Groza, care a reușit să întrețină atmosfera și să danseze alături de Cristi Borcea.

Cristi Borcea a dansat pe mese cu Loredana

Ziua vedetei a început în forță. După ce s-a pozat în camera hotelului, într-o ipostază extrem de sexy, așa cum ne-a obișnuit, vedeta a pozat alături de Adrian Simionescu.

Mai mult. Loredana Groza a arătat și de data aceasta că știe să întrețină atmosfera și s-a urcat pe mese. Însă. cel care a ajutat-o să se urce a fost chiar Cristi Borcea. Mai mult, fostul patron al lui Dinamo a dansat, ulterior, pe lângă ea.

Loredana Groza a purtat o rochie neagră, foarte elegantă, care i-a pus formele în evidență, doar că unii dintre internauți au criticat-o și au spus că silueta Loredanei din realitate nu arată că cea de pe rețelele de socializare.

„Sarcină ușoară, Loredana”, „Asta am zis și eu”, au spus fanii.

Cine este Elena Voinea

La 57 de ani, Cristian Burci s-a căsătorit cu Elena Voinea, în vârstă de 33 de ani.  Actuala soție a milionarului a fost iubita lui Radu Mazăre în urmă cu mai mulți ani. Nașul cuplului a fost afaceristul Nicolae Dumitru, cunoscut mai degrabă ca Niro, relatează Fanatik.

citește și...