FOTO / Lidia Buble, la proba costumului de baie. Imagini fierbinți din Grecia

05.07.2022, 10:50
FOTO / Lidia Buble, la proba costumului de baie. Imagini fierbinți din Grecia
Lidia Buble, la proba cosrumului de baie

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, a încins  atmosfera în mediul online. Vedeta a dat publicității mai multe fotografii din vacanța pe care o petrece în Grecia. Lidia Buble trece cu brio proba costumului de baie, fiind mai incitantă ca niciodată. Imaginile au făcut deliciul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Lidia Buble a distribuit pe contul săui de Instagram o serie de fotogrrafii din vacanța pe care o petrece în Grecia.

Cântăreața și-a etalat trupul în costum de baie, punându-și în valoare toate atuurile fizice.

Lidia Buble, la proba costumului de baie. Atrage toate privirile cu bustul generos

În imaginile respective, Lidia Buble apare îmbrăcată într-un costum de baie de culoare nude, din două piese, peste care poartă un voal multicolor. Vedeta a încins internetul cu trupul său cu forme mai mult decât apetisante, în special cu bustul voluptuos.

Alohaaa, le-a transmis Lidia Buble admiratorilorr săi din online. Postarea Lidiei Buble a adunat aproape 25.000 de like-uri și foarte multe comentarii. ”Te iubim”, ”Silicoane”, ”Bombă ești”, ”Noroc cu sutienul ca toata lumea stie ca ai platfus”, ”Hola, seniorita”, ”Ești minunată! Ești feminină! Ești superbă așa cum ești!❤️”, ”Tu esti tare frumoasa, insa costumul de baie … e ceva rau”, ”Ești atât de sexy”, i-au scris internauții Lidiei Buble.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii – 11. Cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

În ceea ce privește viața sentimentală, după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre un actor de origine cubaneză, Harlys Becerra. Însă povestea de dragoste dintre cei doi s-a destrămat. Ulterior, Lidia Buble a fost surpinsă alături de un alt bărbat, Horațiu Nicolae.

citește și...